Lansări muzicale

Even Steven a lansat un super remix. Ascultă aici remixul pisei „Darling”

Even Steven a lansat un super remix. Ascultă aici remixul pisei „Darling”
Even Steven a lansat un super remix. Ascultă aici remixul pisei „Darling” [Sursa foto: Facebook]
Even Steven a revenit cu un nou remix. De data aceasta este vorba despre remixul piesei Darling interpretată de Alessiah.

Allesiah, una dintre artistele noii generații, a lansat luna trecută prima melodie din acest an – „Darling”, și este sigură că piesa va ajunge la inima publicului.

„Cred că buzunarul vulnerabilității și al emoției este completat de melodia „Darling”. Îmi place vibe-ul disco al piesei. Piesa DARLING devine cu adevărat imaginativă și îți oferă și multă bună dispoziție, pentru că uneori există ceva, acolo, pentru toată lumea.

Sunt încântată că oamenii o vor asculta și își vor face propriile amintiri cu ea”,  declara Alessiah despre piesa nou lansată.

La o lună de la lansarea piesei, Even Steven a lansat și un super remix al acestei piesei. Astfel, dacă ești fan înrăit Party Zone e musai să-ți placă și cel mai nou remix lansat de Even Steven. Remixul piesei „Darling” lansat de Media Pro Music poate fi ascultat și descărcat de aici.

De asemenea, poate fi ascultat și pe YouTube: 

Even Steven, dj-ul Party Zone, revine cu remix de colecție al piesei „Aleasa” lansată de Alexandra Stan.

Even Steven, dj-ul emisiunii Party Zone a realizat un super remix al piesei „Aleasa”, piesă interpretată de Alexandra Stan. Melodia compusă de către Alex Pelin beneficiază de un videoclip în culori puternice în ton cu sound-ul disco al piesei, iar videoclipul remix-ului lansat de Even Steven păstrează aceeași notă. 

Remix-ul piesei poate fi ascultat pe frecvențele stației Radio Impuls, cât și pe platformele de streaming, dar și pe Youtube.