Stiri mondene

Eurovision 2022: Wrs, prima repetiţie oficială la Torino: „Sunt foarte motivat! Primul contact cu scena Eurovision mi-a dat și mai multă încredere”

Wrs a avut prima repetiție oficială a României la Eurovision 2022
WRS [Sursa foto: Eurovision]
Wrs a avut prima repetiție oficială a României la Eurovision 2022, unde participă cu piesa „Llamame” .

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, a făcut senzație la prima repetiție de la Torino. Cu o costumaţie nouă şi coregrafia modificată, Wrs şi echipa de dansatori au pregătit un moment electrizant în care artistul şi-a rupt cămaşa special realizată pentru acest show  

Wrs a avut prima repetiție oficială a României la Eurovision 2022
Wrs a avut prima repetiție oficială a României la Eurovision 2022[Sursa foto: Eurovision]

„Mişcarea prin care am rupt cămaşa a fost pregătită cu Antonia Nae, designer cu experienţă la nivel internaţional, care a creat toate ţinutele pentru scenă, şi repetată în studio înainte de plecarea la Torino.

Mă bucur enorm că a ieşit aşa cum ne doream”, a dezvăluit reprezentantul nostru.

Wrs a avut prima repetiție oficială a României la Eurovision 2022
Wrs a avut prima repetiție oficială a României la Eurovision 2022[Sursa foto: Eurovision]

A ajuns viral pe  Tik Tok

Reprezentantul României a devenit leganda canalului oficial de Tik Tok al ESC 2022, adunând peste 130 de mii de vizualizări, 12 mii de aprecieri și peste 1200 de redistribuiri. Artiștii și-au ținut fanii la curent cu programul încărcat, repetiţii, şedinţa tehnică în Viewing Room, prima conferinţă de presă, interviuri și sesiuni foto.

Citeste si: Eurovision Song Contest 2022: România a primit numărul intrării în concurs- VIDEO

„Primul contact cu scena Eurovision mi-a dat şi mai multă încredere în proiectul României. Simt că, în acest moment, locul meu este aici şi sunt foarte motivat pentru tot ceea ce urmează. Sesiunile lungi de repetiţii şi inspiraţie s-au transformat, peste noapte, în emoţia pe care ritmurile „Llamame” o imprimă fanilor concursului”, a mai declarat wrs la finalul primei sesiuni de repetiţii.

@eurovision HOLA MI BEBEBÉ! @wrs is bringing all the Romanian energy to the #Eurovision stage! #Eurovision2022 #EurovisionTikTok ♬ original sound- Eurovision

Semifinalele şi finala Eurovision, din 10 şi 12, respectiv 14 mai, vor putea fi urmărite la TVR 1 şi TVR Internaţional.