Stiri

Este oficial! Steve Aoki va concerta la Festivalul Neversea 2022: „Este nerăbdător să urce pe scenă”

Steve Aoki va concerta la Festivalul Neversea
Steve Aoki va concerta la Festivalul Neversea [Sursa foto: Instagram]
Steve Aoki urcă pe scena principală a festivalului Neversea, ediția 2022. Când va avea loc evenimentul?!

Festivalul Neversea a ajuns la cea de-a patra ediţie și are loc în acest an între 7 şi 10 iulie, pe o plajă din Constanța. Organizatorii evenimentului au anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, că producătorul nominalizat de două ori la premiile Grammy, Steve Aoki, vine în această vară la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa şi pregăteşte un show pentru fanii din întreaga lume.

DJ-ul şi producătorul american, cu origini japoneze, este nerăbdător să urce iar pe una dintre scenele sale preferate. Bineînţeles că din show-ul lui nu va lipsi celebrul moment <<Cake Me>>, unul dintre cele mai aşteptate momente de public, când artistul aruncă torturi în mulţime”, au transmis organizatorii.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Neversea Festival (@neverseafestival)

Prețurile abonamentelor la NEVERSEA 2022:

  • Prețurile abonamentelor pornesc de la 124 euro+ taxe pentru General Acces și ajung la 260 de euro+ taxe pentru VIP. 
  • În premieră, organizatorii Neversea pun la dispoziție și abonamente în rate, exclusiv prin aplicația Extasy. Plata ratelor va începe din această lună și pot fi selectate maxim 7 rate. Cei care aleg această opțiune vor plăti mai puțin de 20 de euro pe lună pentru General Access Basic sau General Access Risk Free și sub 40 de euro pe lună pentru VIP.

Citeste si: Delia și Steve Aoki au cântat „The Last Bella Ciao”, un tribut pentru ultimul sezon „La casa de Papel”

  • Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediția din 2022 sau la una din următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot alege ediția din 2022 sau cea din 2023. Aceștia pot selecta ediția de festival la care vor să meargă până pe 31 ianuarie 2022. Check-in-ul este gratuit timp de 30 zile, apoi costă 15 euro.

Steve Aoki va concerta la Festivalul Neversea
Steve Aoki va concerta la Festivalul Neversea[Sursa foto: Instagram]

Artiști la Neversea 2022

Reamintim că Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W&W și ZHU sunt primii artiști anunțați pentru Neversea 2022. O premieră pentru festivalul Neversea este celebra trupă Black Eyed Peas.