Stiri mondene

Ernest, prezentatorul „În căutarea adevărului”, declarații inedite despre fiul lui la Invitatul de 12: „Trebuie să fie un echilibru”

Ernest, prezentatorul „În căutarea adevărului”, declarații inedite despre fiul lui la Invitatul de 12
Ernest, prezentatorul „În căutarea adevărului”, declarații inedite despre fiul lui la Invitatul de 12 [Sursa foto: Captură YouTube]
Ernest, prezentatorul „În căutarea adevărului” și „Ochii din umbră”, a făcut mărturii inedite despre viața de familie la „Invitatul de 12”.

Ernest Takacs vorbește rar despre viața sa privată. Prezentatorul tv este o figură cunoscută în media, fiind de-a lungul timpului moderatorul unor formate de emisiuni îndrăgite de public. În prezent, Ernest moderează două emisiuni la Kanal D: „În căutarea adevărului” și „Ochii din umbră”. 

Prezentatorul a fost invitatul lui Cosmin Cernat în duminica Floriilor și a vorbit despre viața sa alături de fiul lui, Alex și de cum se simte în postura de părinte, dar și despre carieră. 

Citeste si: Ernest aduce în atenția publicului un nou caz tulburător de infidelitate! Aflați detalii uluitoare sâmbătă, 12 martie, într-o nouă ediție a emisiunii Ochii din umbră, de la ora 22:30, la Kanal D!

Ernest, dezvăluiri inedite despre fiul lui: „Încerc pe cât posibil, ca el să aibă o copilărie așa cum am avut eu” 

Ernest are un fiu în vârstă de 8 ani pe nume Alex.

Prezentatorul tv spune că vrea ca fiul lui să aibă o copilărie fericită și plină de activități, fără prea multă tehnologie. 

„Băiatul meu are 8 ani. Încerc pe cât posibil, ca el să aibă o copilărie așa cum am avut eu. Să ne cățărăm în copaci, să mergm cu bicicleta, să explorăm, să ne julim, să explorăm și cât mai puțină tehnologie. Trebuie să fie un echilibru.

Meseria de părinte asta m-a învățat. Și e al naibii de greu. Trebuie păstrat un echilibru. Dacă vei putea să faci asta, vei putea spune că misiunea ta de părinte a fost un succes. Vei pregăti un tânăr pentru viață care va fi echilibrat, va ști cum să reacționeze în orice situație. Nu pot să spun că Alex nu are acces la tehnologie. Ba da, se joacă și el pe playstation, are acces la tabletă, dar cu porția și l-am învățat așa și dacă are de ales între a merge în parc sau a se juca cu prietenii lui, versus să stea în casă să se uite la televizor, va alege să stea în parc, să meargă cu prietenii”, a mărturisit Ernest. 

Ernest, prezentatorul „În căutarea adevărului”, declarații inedite despre fiul lui la Invitatul de 12
Ernest, prezentatorul „În căutarea adevărului”, declarații inedite despre fiul lui la Invitatul de 12[Sursa foto: Captură YouTube]

În continuare, Ernest i-a dezvăluit lui Cosmin Cernat și care sunt fricile sale în legătură cu „meseria” de părinte. 

Ernest, prezentatorul „În căutarea adevărului”, declarații inedite despre fiul lui la Invitatul de 12
Ernest, prezentatorul „În căutarea adevărului”, declarații inedite despre fiul lui la Invitatul de 12[Sursa foto: Captură YouTube]

„Trăiesc cu impresia că generația noastră e mult prea protectoare cu copiii. Pentru că mama și bunica, în afară de un sfat de la vecina, de la mătușa, nu aveam cum să citească pe interent, nu știi exact cum să te uiți prin informația aia. Avem tendința să fim protectori cu copiii noștri și nu știu dacă e neapărat soluția salvatoare. Acum, bun, nu o să-l lași să se joace pe calea ferată că își dă el seama că vine trenul, dar lasă-l să se murdărească, lasă-l să se lovească, să cadă de pe bicicletă. Nu există un set de instrucțiuni și din greșeli învățăm”, a mai spus Ernest.