Stiri mondene

Emy Alupei și antrenorul ei, replici acide în marea finală! Ce i-a reproșat artista: ”M-am supărat foarte tare”

Emy Alupei și antrenorul ei, replici acide în marea finală! Ce i-a reproșat artista:
Emy Alupei și antrenorul de la Splash au avut un schimb de replici acide. Uite ce i-a reproșat artista antrenorului!

Emy Alupei este câștigătoarea celei de-a patra ediții a show-ului ”Splash! Vedete la apă”. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil!Celebrities” a impresionat jurații cu o săritură de la 7 metri și s-a calificat în finală. Astfel, artista s-a pregătit intens de marea finală și a realizat o coregrafie inedită, având și un machiaj extravagant. Fosta concurentă de la ”Survivor România” a suprins pe toată lumea după ce s-a urcat la 10 metri înălțime și cu ochii în lacrimi s-a aruncat în apă. Jurații au apreciat curajul vedetei și încercarea de a-și depăși limitele.

Emy Alupei și antrenorul ei, replici acide în marea finală! Ce i-a reproșat artista

De asemenea, ediția de aseară nu a fost ocolită de incidente, motiv pentru care Emy Alupei și antrenorul ei au avut un schimb de replici acide. Mai exact, după ce a văzut săriturile colegilor săi, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!Celebrities” s-a simțit descurajată și s-a îndoit de șansele ei la marele premiu. Totodată, artista a început să pună presiune pe antrenorul de la Splash.

Emy Alupei și antrenorul ei, replici acide în marea finală! Ce i-a reproșat artista

Schimbul de replici dintre Emy Alupei și antrenor

Emy:  M-am supărat foarte tare că m-ai abandonat. Nu mă duc la cinci.
Antrenor:  Publicul o să vadă cât de smiorcaită ești
Emy:  Nu știu ce caut eu aici, mă jur pe ce am mai scump!
Antrenor:  i-a analizat pe ceilalți concurenți și a văzut că alții fac sărituri mai grele.
Emy:  Eu vreau să fiu mai bună ca data trecută
Antrenor: Și o săritură cu spatele nu este mai bună ca data trecuta?! Dacă te pun să faci înseamnă ca e mai grea.(...) E frumos, elegant, corect.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Emy Alupei (@emyalupei)

Emy Alupei, primele declarații despre participarea sa la Splash

„Sunt Emy Alupei, am 22 de ani și sunt din București. Fac și rap. Am venit la Splash că mi se pare foarte greu, mi-e foarte frică de înălțime. Am fobie. Îmi transpiră palmele acum. Mi se face rău, leșin. Deja îmi imaginez ăia 10 metri, leșin. Am 1,80 eu, sunt și foarte înaltă. E rău de tot și de la 5. Când sar, fața mea e de parcă mă screm. Sunt amețită, mi-e frică. Încerc să fiu puternică, toate respectele pentru juriu că mă priviți acum. Am o anxietate teribilă acum. Tata mi-a zis să vin, mama a zis că îi e frică. Am rău de înălțime, hai să mergem la 5 metri”, a spus Emy Alupei