Stiri mondene

Emy Alupei a pășit în platoul Bravo, ai Stil! Celebrities! A refuzat să facă piesă cu Alexandra Ungureanu

Emy Alupei
Emy Alupei a pășit în cadrul competiției de stil de la Kanal D în ediția de miercuri, 14 octombrie.

Cu pași timizi și mărunți, Emy Alupei a pășit în cadrul competiției Bravo, ai Stil! Celebrities. Concurentele deja existente au ținut să o avertizeze că este mult de muncă și deși a văzut cum este în junglă în cadrul competiției Survivor, acum va cunoaște o junglă și mai aprigă. 

Emy Alupei și-a făcut apariția în platou într-o ținută care o caracterizează din cap până în picioare, dar a recunoscut că avea emoții, având în vedere că fusese prima defilare. 

„Sunt foarte emoționantă, dar încerc să maschez”, a spus Emy. 

În ceea ce privește modul în care Emy Alupei a fost primită de colegele sale, artista spune că a fost pusă în temă într-un timp destul de scurt. 

„M-au primit bine, dar tare în același timp. Adică „hai, trezește-te că aici e hardcore, nu e glumiță”, a declarat Emy. 

Emy a refuzat să facă piesă cu Alexandra Ungureanu 

Întrebată de Ilinca Vandici unde merge îmbrăcată așa, Emy a răspuns scurt: „Nu plec nicăieri. Nu știu unde plec și unde mă duc, ideea este că pot să mă îmbrac așa de la o ceremonie funerară până la o nuntă”. 

Cu toate că a avut o primire călduroasă în culise, în platou, situația s-a mai schimbat puțin. Alexandra Ungreanu a ținut să specifice că Emy a refuzat să colaboreze cu ea. 

Emy Alupei

„E un artist foarte cool. Am rugat-o să facă un feat cu mine acum vreo șună și m-a refuzat. Să vezi ce o toc. Să vezi ce îi fac praf ținutele”, a glumit Alexandra. 

„Am spus, eu nu fac... niciodată nu mi-am luat aerul ăsta superior. Nu a fost pe stilul meu și i-am explicat că nu am simțit și decât să nu simt ceva și să fiu falsă doar ca să mă bag în situația aia. Să facem amândouă una de la zero”, a replicat Emy Alupei. 

După ce a primit trei steluțe din partea juraților, iar Maurice a declarat că este cea mai bună ținută din platou, Emy a plecat cu sufletul împăcat. 

„Nu mi-e frică de absolut nimeni decât de Dumnezeu. Eu sunt cu Dumnezeu, mi-e frică de Dumnezeu, de altceva nu mi-e frică. Am venit aici să învăț, să greșesc”, a spus artista la testimoniale.