Stiri

Emma Stone va fi personaj principal în „Cruella”, lungmetraj care se va lansa în mai

Emma Stone va fi personaj principal în „Cruella”
Emma Stone va fi personaj principal în „Cruella” [Sursa foto: People ]
Emma Stone o va interpreta pe Cruella de Vil, personajul negativ din „101 Dalmaţieni”, în variantă punk-rock.

Marți, studiourile Walt Disney au lansat un afiș de teaser pentru „Cruella”, filmul mult așteptat, bazat pe povestea celor 101 dalmațieni. În imaginea postată de Disney, Emma Stone afișează un look ușor punk, cu un make-up strident și ruj roșu. 

Acţiunea filmului „Cruella” este plasată în anii 1970 şi este concentrată pe viaţa ei dinainte de a teroriza căţeii din Londra, aşa cum a fost prezentată în filmul animat din 1961. 

„De la bun început mi-am dat seama că văd lumea diferit faţă de restul. Asta nu le-a picat prea bine unora. Dar eu nu eram pentru oricine. Cred că mereu i-am speriat, că aş fi o...psihopată”, spune actriţa Emma Stone în trailer, în pielea personajului Cruella de Vil.

Din distribuţie fac parte Emma Thompson, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Jamie Demetriou, Joel Fry şi Kirby Howell-Baptiste.

Emma Stone va fi personaj principal în „Cruella”
Emma Stone va fi personaj principal în „Cruella”[Sursa foto: People ]

Cineastul Craig Gillespie („I, Tonya”) a regizat „Cruella”, care urmează să fie lansat în cinematografe. Tony McNamara a scris ultima versiune a scenariului, în timp ce prima versiune a fost semnată de Dana Fox, informează News.ro.