Stiri mondene

Emilian, dezvăluiri despre colaborarea cu Theo Rose! Ce s-a întâmplat când i-a propus piesa „De trei zile nu am somn”: „Relația noastră a fost una foarte ciudată”

Emilian, devăluiri despre colaborarea cu Theo Rose
Emilian [Sursa foto: Captură YouTube]
Emilian a vorbit despre colaborarea cu Theo Rose. Uite ce confesiuni a făcut artistul!

Emilian este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din industria muzicală românească! Cântărețul a scos piese foarte vizualizate și aflate mereu pe primele locuri în trendingul românesc. A lansat mai multe colaborări neașteptate, care au impresionat publicul. „De trei zile nu am somn”, una dintre piesele foarte vizualizate și chiar aflate pe primele poziții, este în colaborare cu Theo Rose. Invitat recent în podcastul moderat de Roxana Nemeș și difuzat pe canalul de YouTube WOWnews, artistul a vorbit deschis despre colaborarea cu Theo Rose.

Emilian, devăluiri despre colaborarea cu Theo Rose
Emilian și Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Emilian a lansat piesa „Tequila”

„Relația mea cu Theo Rose a fost una foarte ciudată, pentru că eu nu mă cunoșteam cu ea. În toată piesa asta 'De trei zile nu am somn`, mi-am dorit, dar nu m-am așteptat niciodată să se întâmple.  Toată treaba a început când eu eram acasă și voiam să fac o piesă, nu mi-a ieșit și după care a venit ideea asta și am pus-o pe Instagram și i-am dat și tag lui Theo și am zis că dacă piesa ajunge la ea, poate iese o colaborare. Eram pe vibe acasă și am văzut că foarte multă lume îmi scrie ce piesă e și de unde e. Deci efectiv i-am dat tag și în 20 de minute i-a dat repost.  I-am scris "Bă, tu vorbești serios?". Are ea o vorbă, "E puternică". A zis că își dorește să facem asta împreună.(...) E o fată foarte mișto, dar m-am gândit că fiind pe val are multe piese și nu vrea.", a declarat Emilian.

Emilian, devăluiri despre colaborarea cu Theo Rose
Emilian[Sursa foto: Captură YouTube]

Emilian, detalii neștiute despre cariera sa! Artistului i-a fost interzis să mai cânte: „E xistă riscul să mi se spargă o venă la creier”.  

În continuare, Emilian și-a amintit de acel moment greu din viața sa. Conform spuselor sale, după ce i-a fost interzis să mai cânte, artistul a căzut pradă depresiei și atacurilor de panică.

Emilian, devăluiri despre colaborarea cu Theo Rose
Emilian[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Emilian a lansat „Honey”

„Am fost la un concurs de muzică și m-au apucat atacurile de panică, am ajuns în spital, i-am explicat simptomele, nu știam pe atunci ce înseamnă asta, credeam că am o problemă. M-am dus că îmi era rău, simțeam că leșin de fiecare dată când mă trezeam din somn, mă lua panica, amețeam, ceva rău. O doamnă de acolo mi-a zis că ar fi bine să nu mai cânt că există riscul să mi se spargă o venă la creier. În momentul ăla am intrat într-o despresie reală, care, mulțumesc lui Dumnezeu nu a durat prea mult. I-am chemat pe ai mei, au venit tocmai de la Iași și m-au luat acasă. Am încercat să mă scot din starea aia, mi-am făcut toate analizele, s-a dovedit că nu am nimic, dar a rămas ceva acolo.", a mai adăugat Emilian.