Stiri mondene

Ellie White, infectată cu coronavirus. Artista a fost pusă la zid: „Nu ești credibilă”

Ellie White, infectată cu coronavirus. Artista a fost pusă la zid: „Nu ești credibilă”
Ellie White a fost suprinsă neplăcut de internauți după ce a anuțat că s-a infectat cu coronavirus. Pagina sa de Instagram a fost asaltată de un val de hate.

Ellie White a fost infectată cu coronvirus și a decis să împărtășască aeastă teribilă veste cu fanii ei din mediul online, tocmai cu gândul că ar veni în ajutorul lor cu diverse sfaturi pe această temă.

Însa marea surpriză a fost să afle că de fapt, unii dintre ei au reacționat total diferit și au început să-și verse ura pe conturile de socializare ale artistei.

Ellie White, pusă la zid de internauți după ce a anunțat că are coronavirus 

Artista a făcut un anunț prin care se destăinuia că a fost infectată și a lăsat și „proba” spuselor sale, adică rezultatul testului pentru coronavirus.

În timp ce unii internauți s-au rezumat doar la a-i ura sănătate sau la o simplă reacție, alții au ținut în mod special să-și verse indignarea creată de teoriile consiparției.

„Nu știu de ce, dar nu ești credibilă deloc”, “Ellie, fata mea, rezumă-te la cântat. Oricum nu te crede nimeni în afară de ăia cu IQ pe minus”, “Al naibii virus nu s-a atins de tine toată vara prin Grecia și tocmai acum s-a găsit”, au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase postate de internauți pe pagina artistei.

Pe blog-ul ei, Ellie White a povestit pas cu pas experiența prin care a trecut.

„Am luat virusul Covid care m-a pus la pat pentru 3 zile, cu o stare foarte urata, desi eu chiar cred ca am avut o forma usoara – febra mare, pana in 39 de grade, durere in piept, durere continua de cap, durere generala de corp, senzatie de durere la atingere( nu am suportat nici atingerea hainelor de pe mine cateva zile), durere de ochi, senzatie de oboseala cronica si cu o forma usoara de tuse. Din acest motiv, acela ca am avut “tupeul” de a posta pe pagina de facebook aceasta informatie, multi mi-au sarit in cap si mi-au aruncat injurii si cuvinte urate”, a explicat artista pe blogul său.

Ellie White a mai menționat că nu și-a „vândut” niciodată familia în detrimentul reclamelor sau ale altor beneficii financiare.

„Nici faptul ca am anuntat pe pagina mea de facebook ca am primit un raspuns pozitiv la testul de Covid nu este nici o minciuna( nu am falsificat testul), nici nu m-am vandut( nu te plateste nimeni sa spui ca ai Covid daca nu ai! – din contra, mi-am platit singura testul) si nici nu am raspandit propaganda sau texte menite sa influenteze gandurile sau perspectiva oamenilor. Dar am descoperit inca o data ca spatiul on line este unul extraordinar de nociv”, a mai scris artista, extrem de dezamăgită de atitudinea internauților.