Stiri mondene

Ellie Goulding este însărcinată în luna a șaptea! A dat vestea abia acum pe rețelele de socializare

Ellie Goulding este însărcinată în luna a șaptea
Ellie Goulding așteaptă primul ei copil și a spus că a aflat marea veste chiar în ziua în care sărbătorea un an de căsnicie alături de soțul ei Caspar Jopling

Artista în vârstă de 34 de ani este însărcinată cu primul ei copil, sarcina fiind destul de avansată, 30 de săptămâni. Ellie a dezvăluit marea supriză în timpul unei ședințe foto și a unui interviu pentru revista Vogue.

„Am făcut spectacolul unic. Eram însărcinată și habar nu aveam", a spus ea revistei de modă despre sarcina ei neașteptată, potrivit The Sun

Ellie Goulding nu plănuise să rămână însărcinată

Cântăreața a mai dezvăluit că nu avea în plan un copil, motiv pentru care surpriza a fost una și mai mare. Cu toate acestea, minunea din viața ei o vede ca pe o schimbare bună pentru omenire, declarând că se simte mai umană și mai sensibilă de când a aflat că va deveni mamă. 

„Am aflat în momentul în care eu și Caspar am plecat pentru scurt timp și aniveram un an de căsătorie. A fost o nebunie pentru că era aniversarea noastră de un an, mai ales că nu acesta era planul. Gândul de a rămâne însărcinată nu părea că ar putea fi o realitate”, a mai declarat artista. 

Ellie Goulding este însărcinată în luna a șaptea

Artista a mai povestit că după ce a trecut peste șocul sarcinii sale neașteptate a început să simtă schimbările care se produc în corpul ei.

„Se întâmplă foarte repede și apoi aproape că nu crezi la început”, a spus ea. În plus, cântăreața s-a trezit că trece de la un stil de viață sănătos în care mânca doar salatem, nuci si semințe, la un stil de viață haotic, având poftă de fast food.

Ellie Goulding este însărcinată în luna a șaptea

„Nu știu ce a făcut bebelușul acesta când a apărut în corpul meu, dar a fost ca naiba. Nu mai voiam brocoli și spanac, voiam doar zahăr și carbohidrați”, a mai spus artista.