Stiri mondene

Elena Ionescu și-a pierdut contul de Instagram? O descriere suspectă a apărut pe contul de socializare al artistei

Elena Ionescu
Elena Ionescu a căzut pradă hackerilor? Iată ce a apărut pe contul ei de socializare.

Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România 2020, este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare. Artista își ține la curent fanii cu cele mai noi informații despre viața ei prin intermediul Insta-story-urilor, dar și prin intermediul fotografiilor. Ciudat este că de două zile nu a mai apărut nimic pe contul ei de Instagram. În plus, în descrierea contului au apărut câteva cuvinte în limba turcă, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că este foarte posibil ca Instagram-ul artistei să fi căzut victima hackerilor.

Citeste si: EXCLUSIV Emanuel, dezvăluiri despre relația cu Elena după ce au fost împreună la mare: "Suntem într-un stadiu de..."

Elena Ionescu

Care a fost ultima postare de pe Instagram a Elenei Ionescu  

Ultima postare a artistei este de acum două zile și a scris despre cum va petrece ea Halloween-ul anul acesta alături de fiul ei, Răzvan.

„Nu stiu de voi dar eu si Razvanel( @littlerazvanandrei  ), ne-am hotarat! Chiar daca nu pot spune ca sunt fana acesta sarbatoare...  #halloween ...pentru prima oara ne vom deghiza in niste personaje dragute sa ne faca ziua mai frumoasa si niste amintiri dragute! Voi va costumati?”, a scris Elena Ionescu pe Instagram. 

Elena Ionescu are peste 200 de mii de urmăritori pe contul ei de Instagram și a postat peste 3 000 de fotografii pe care le-a împărtășit cu fanii ei.