Stiri

Elena Chiriac, pusă la zid de Gabi Toader de la Ferma

Elena Chiriac a fost luată la rost de Gabi Toader după ce a râs în momentul în care el a căzut de pe o scară.

Gabi Toader a avut parte de un eveniment neplăcut la Fermă, în timp ce era urcat pe o scară. Concurentul dădea cu vopsea în timp ce s-a dezechilibrat și a căzut. În acele momente, Elena Chiriac a început să râdă, iar Gabi s-a enervat și i-a adresat cuvinte dure. 

Elena a rămas șocată de ce a putut să spună Gabi și chiar a declarat că nu poate ierta un asemenea comportament. 

Elena Chiriac, dezamăgită după ce Gabi Toader i-a vorbit urât 

„În dimineața asta a băut, de ce? Pentru că a conștientizat în momentul în care a deschis ochii, cel mai probabil, că aseară a fost o seară de (…), că a greșit și în loc să-și asume, să-și ceară scuze, putea să fie măcar 1% iertată greșeala lui. 

Nu, el a încercat să îngroape, să bage gunoiul sub preș, să mai bea ca să nu conștientizeze, să ascundă, să se ferească de realitatea asta. Păi cum poți să ierți așa ceva când el nici de dimineață, când în mod normal trebuie să ai corpul odihnit, mintea odihnită, să poți să gândești, să poți să-ți ceri scuze, nici atunci nu a ales să facă ce trebuia. El și atunci a continuat să bea, să se ferească de realitate și nu s-a ferit și nici nu i-a funcționat. Și nici n-o să-i funcționeze vreodată pentru că asta nu este soluția problemelor și nu pot să-l scuz”, a declarat Elena Chiriac după ce a fost pusă la zid de Gabi Toader.