Stiri

El este artistul român cu piese de locul 1 mondial în Shazam

El este artistul român cu piese de locul 1 mondial în Shazam
El este artistul român cu piese de locul 1 mondial în Shazam [Sursa foto: Facebook]
Tommo lansează melodie nouă. ASCULTĂ „Tommo Baby”

Tommo este unul dintre artiștii din România care a reușit să cucerească lumea întreagă cu producțiile muzicale pe care le-a lansat în cei peste 10 ani de activitate în zona muzicală. TOMMO revine în atenția publicului cu o nouă piesă, un remix interesant care are deja peste 600.000 de vizualizări pe contul oficial de youtube al artistului. 

Citește și: Dimineața Nebună: Top Shazam România la început de noiembrie 2022. Care au fost cele mai căutate piese- AUDIO

Ascultă aici piesa care este pe locul 1 mondial pe Shazam „TOMMO BBY REMIX”

„TOMMO BBY REMIX”, cea mai nouă piesă lansată, este un combinație inspirată între „I'm alone” si „Will carry on”, două piese care au un succes nebun în toată lumea, melodii care au adunat peste 100 de milioane views pe Youtube („We carry on”- 84 milioane și „I'm alone”- 23 milioane).

Mai mult decât atât, cele două piese au depășit 1 miliard de vizualizări și pe toate rețelele de socializare și streaming global, iar „I'm alone” a ocupat locul 4 în Top Shazam Global. 

El este artistul român cu piese de locul 1 mondial în Shazam
El este artistul român cu piese de locul 1 mondial în Shazam[Sursa foto: Facebook]

Pe lângă piesele pe care le compune pentru el, Bogdan TOMMO, creierul din spatele industriei TOMMO PRODUCTION, și-a pus amprenta pe piese, dar și pe cariera artiștilor care, de asemenea, și-au construit un parcurs corect pe piața muzicală din România. Nicole Cherry este doar un exemplu, în acest sens. Artista a fost descoperită de producătorul muzical, el fiind, de asemenea, compozitorul piesei „Memories", un succes enorm pentru frumoasa artistă.