Stiri

Ed Sheeran va lansa o piesă nouă: „Nu știu cum o să reacționeze lumea la chestia asta”

Ed Sheeran va lansa o piesă nouă: „Nu știu cum o să reacționeze lumea la chestia asta”
Ed Sheeran
Ed Sheeran a dezvăluit că primul single are deja un videoclip și că sună foarte diferit de restul pieselor sale. Uite ce a declarat artistul britanic despre noua sa piesă!

Invitat în cadul unei emisiuni de radio, Ed Sheeran le-a povestit fanilor despre planurile sale în industria muzicală, dar și despre schimbările din viața sa personală. După o pauză de un an și jumătate, artistul britanic a revenit în atenția fanilor săi cu o nouă surpriză muzicală. Cântărețul a dezvăluit că are un nou album, dar și un nou single, pentru care a filmat deja un videoclip. Noul single fiind unul experimental, cu un sound nou, pe care Ed Sheeran își dorește să-l testeze. 

Ed Sheeran va lansa o piesă nouă: „Nu știu cum o să reacționeze lumea la chestia asta”
Ed Sheeran

„Am mai avut show-uri cu trupă, dar numai la cerința emisiunilor la care am fost. La Saturday Night Live mi-au spus că ar vrea să mă vadă cu trupă, așa că am avut o trupă. Am simțit că am folosit pedala de tip looper vreme de 15 ani, din care 10 ani la modul profesionit, iar în cadrul ultimului turneu pe care l-am avut, foarte mulți oameni m-au văzut făcând asta. Am simțit că am făcut suficient lucrul ăsta, trebuie să fac ceva diferit. Am strâns o trupă de instrumentiști și am început să repetăm împreună. Noul album va apărea în curând. Ar fi trebuit să cânt noul single în cadrul acestui concert. Videoclipul este foarte bun, dar are nevoie de foarte multă pre-producție, pentru a mă face pe mine să arăt cât mai chipeș.(...) Mie îmi place ideea de a lansa o piesă și a mă gândi: <<Nu știu cum o să reacționeze lumea la chestia asta>>. ”, a povestit Ed Sheeran.

Ed Sheeran, pauză de un an și jumătate

După ce a pus punct turneului „Divide”, Ed Sheeran le-a spus celor prezenți la concert că plănuiește să-și petreacă această perioadă de pauză alături de soția sa. „Divide" l-a adus pe artist pentru prima dată în România. Ed Sheeran a concertat anul acesta pe Arena Națională din București, fiind întâmpinat de peste 46.000 de fani. Turneului mondial „Divide", ce l-a purtat pe artist în peste 200 de orașe din Europa, America, Asia și Africa.