Lansări muzicale

După o zi de speculații, Mira și Mario Fresh au oferit răspunsul! Nu sunt împreună, ci doar au filmat clipul piesei „Deziubește-mă”

După o zi de speculații, Mira și Mario Fresh au oferit răspunsul! Nu sunt împreună, ci doar au filmat clipul piesei „Deziubește-mă”
După o zi de speculații, Mira și Mario Fresh au oferit răspunsul! Nu sunt împreună, ci doar au filmat clipul piesei „Deziubește-mă” [Sursa foto: Instagram]
Mira și Mario Fresh au pus pe jar internetul cu o fotografie postată pe Instagram în care cei doi se sărută cu patos. Astăzi au oferit și un răspuns oficial.

Mira și Mario Fresh au postat o fotografie în care se sărută cu patos, fapt care a stârnit un val de rumoare printre fani. Despre Mira se știa că este singură de ceva timp, în vreme ce presa scria că relația lui Mario Fresh cu Alexia Eram scârțâie, astfel că, o relație între cei doi ar fi putut avea loc. Însă cei doi au arătat azi că nu este vorba despre vreo relație la mijloc, ci despre un videoclip. 

Cei doi au filmat clipul piesei „Deziubește-mă”, protagoniștii poveștii fiind chiar ei. Cei doi nu au comentat nimic pe baza comentariilor apărute în mediul online ieri, ci doar au postat link-ul piesei drept răspuns. 

Mira și Mario Fresh au lansat „Deziubește-mă” 

Mira și Mario Fresh au suprins pe toată lumea ieri când au postat fotografia pe instagram. Unii fani au făcut imediat legătura și s-au gândit că ar fi posibilă o relație între cei doi, mai ales că Mira a anunțat în luna septembrie că s-a despărțit de iubitul ei, Andrei Ivan. 

„A venit momentul să vă zic că da, ne-am despărțit. Cum cel mai probabil ați și bănuit. A venit momentul să fac videoul acesta pentru că era clar și evident că nu mai puteam să o ducem așa la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea pentru întrebările voastre. N-aș fi vrut să răspund. Era o zonă de ceață și pentru noi. Nu știam exact, cum se întâmplă și de obicei când oamenii se despart, nu știu dacă e gata, definitiv, te apucă gândurile… Nu am mai experimentat nicio situație de genul acesta, pentru că nu m-am mai afișat cu nimeni până acum(...) Nici pe voi nu ar trebui să vă prea intereseze. Ne-am despărțit foarte prietenește. Am decis că nu mai rezonăm. Am rezonat până într-un punct”,   a spus  Mira la acea vreme. 

Citește continuarea aici