Stiri mondene

Dumitru Prunariu, celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!” sâmbăta aceasta: “Talentul fără studiu nu reprezintă mare lucru”

Dumitru Prunariu, celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!” sâmbăta aceasta: “Talentul fără studiu nu reprezintă mare lucru”
Dumitru Prunariu și Dan Negru  [Sursa foto: Captură KANAL D]
Sâmbătă, de la ora 20:00, se dă start la cultură generală și distracție, odată cu difuzarea unei noi ediții a game show-ului “Tu urmezi!”, la Kanal D!

Celebritatea care ajunge de acesta dată în platoul emisiunii este Dumitru Prunariu, singurul astronaut român, un om cu o constelație de poveșți extraordinare.

Celebrul astronaut român a mărturisit că este impresionat de show-ul acaparat de milioane de români, povestind totodată că îl leagă o prietenie de mulți de ani de Dan Negru. Acesta a spus și care sunt calitățile pe care trebuie să le întrunească cineva pentru a performa, studiul aflându-se, în opinia sa, la baza rețetei succesului în orice domeniu.

Citeste si: Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, celebritatea invitată în cea de-a doua ediție a show-ului “Tu urmezi!” #Sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D

Trebuie să studiezi. Talentul fără studiu nu reprezintă mare lucru. Studiul reprezintă calea spre un succes adevărat. Mulți spun că norocul ți-l creezi singur, dar trebuie să îți creezi condiții pentru a avea noroc”,  adaugă acesta.

Nu pierdeţi sâmbătă seară, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, unica emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D!