Lansări muzicale

Dua Lipa a lansat piesa "Dance The Night", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Barbie".

Dua Lipa - Dance The Night
Dua Lipa - Dance The Night [Sursa foto: Captură YouTube]
Dua Lipa a lansat prima piesă solo de când a lansat o ediție de lux a albumului „Future Nostalgia” în 2021. Dă-i play aici și vezi cum sună "Dance The Night"!

"Dance The Night" este o piesă synth-pop, inspirată din cel mai recent album al cântăreței, "Future Nostalgia". Melodia a fost produsă de Mark Ronson, Andrew Wyatt și Picard Brothers. Pe lângă single-ul "Dance The Night", Dua Lipa  va livra și o interpretare actoricească. Artista va juca rolul unei Barbie sirenă și se alătură unei distribuții din care fac parte Margot Robbie, Ryan Gosling, Issa Rae, Simu Liu, Michael Cera, Kate McKinnon, John Cena și alții. 

Citește și: MARTIN GARRIX & DUA LIPA- Scared To Be Lonely

Producția"Barbie" va avea premiera în cinematografe pe 21 iulie, iar coloana sonoră va fi lansată în aceeași zi. Printre alți artiști care au contribuit cu muzică se numără Tame Impala, Haim, Charli XCX, Ice Spice, Karol G, Lizzo, Ava Max, Dominic Fike, Gayle, Fifty Fifty, Kali, Khalid sau Kid Laroi. 

Este prima piesă solo a Dua Lipa  de când a lansat o ediție de lux a albumului „Future Nostalgia” în 2021, deși de atunci a avut colaborări cu Megan Thee Stallion și Calvin Harris & Young Thug. 

Citește și: CALVIN HARRIS & DUA LIPA, YOUNG THUG- Potion

VIDEOCLIP: Dua Lipa- Dance The Night