Lansări muzicale

Dragoș a lansat „Dulce Obsesie”: „Sper ca oamenii să o perceapă așa cum o percep și eu”. Uite cum sună noua piesă

Dragoș a lansat „Dulce Obsesie”: „Sper ca oamenii să o perceapă așa cum o percep și eu”
După colaborarea cu Oana Radu, Dragoș este pus pe treaba. Artistul a lansat cel de-al treilea single al său.

Dragoș a lansat o nouă piesă și este în culmea fericirii. Artistul a mai colaborat cu Oana Radu pentru piesa „Labirint”, iar după colaborarea de succes cu fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, acesta a mai lansat „Bailas”, „No amor”, iar acum „Dulce Obsesie”. 

Dragoș, despre piesa „Dulce Obsesie”: „Sper ca oamenii să o perceapă așa cum o percep și eu” 

Videoclipul este regizat de Claudiu Stan. Piesa este compusă de Izabela Simion (fostă concurentă X Factor) și Achim Marian în studioul Buls Records. Dragoș ne-a mai mărturisit că în timpul filmărilor videoclipului a avut parte și de un moment ceva mai greu. Tocmai aflase că tatăl său fusese internat de urgență la spital, însă s-a mai liniștit că este sub atenta monitorizare a medicilor și este pe mâini bune. 

Dragoș a lansat „Dulce Obsesie”: „Sper ca oamenii să o perceapă așa cum o percep și eu”

„Tot timpul când lansez o piesă nouă e preferată. Sunt foarte mândru de piesa pe care am lansat-o acum. Sper ca oamenii să o perceapă așa cum o percep și eu și ca mesajul meu să ajungă la ei. Am filmat cu Alina Roxana Ionescu, fostă concurentă „Bravo, Ai Stil”, chiar de ziua ei. În momentul filmării videoclipului am avut parte și de un moment dificil. În timpul filmărilor, aproape de finalul filmării clipului, am aflat că tatăl meu era în spital, în urma unor probleme la inimă. Însă acum totul este bine”, ne-a spus Dragoș.