Stiri mondene

Dr. Dre, internat în spital! De ce afecțiune suferă rapperul și cum se simte acum

Dr. Dre, internat în spital
Dr. Dre, internat în spital [Sursa foto: CNN ]
Rapperul şi producătorul muzical Dr. Dre a ajuns la spital după ce a suferit un anevrism cerebral.

Dr. Dree se află internat la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles și spune că se simte bine în aceste momente. Rapperul de 55 de ani a fost dus la spital luni seara și a fost internat la terapie intensivă, potrivit CNN.

Dr. Dre, internat în spital
Dr. Dre, internat în spital[Sursa foto: Instagram ]

Echipa lui a transmis marţi noapte un comunicat ce cuprinde o declaraţie a lui Andre Young, pe numele real: „Mulţumesc familiei, prietenilor şi fanilor pentru interesul şi urările lor de bine.

Mă simt bine şi primesc îngrijire excelentă din partea echipei mele medicale. Voi ieşi din spital şi voi reveni acasă curând”. Postarea a strâns peste un milion de aperecieri și a primit o grămadă de mesaje din partea colegilor de breaslă, dar și din partea fanilor.

Vedete precum Ice Cube, Snoop Dogg sau Missy Eliot, i-au transmis mesaje de încurajare lui Dr. Dre

Cine este rapperul Dr. Dre

Dr. Dre, născut în Compton, California, a fost membru al grupului de rap N.W.A. înainte de albumul de debut solo din 1992 „The Chronic”. 

Dr. Dre, internat în spital
Dr. Dre, internat în spital[Sursa foto: Instagram ]

Dr. Dree este o figură importantă din industria muzicală de tip hip-hop. Între 1992 şi 2001, a lansat piese ca „Let Me Ride”, „Nuthin’ but a ‘G’ Thang” şi „Forgot About Dre”, premiate cu Grammy.

Între colaboratorii lui se află Eminem, cu care a lucrat cel mai recent pentru albumul „Music To Be Murdered By- Side B” (2020). De-a lungul carierei, Dr. Dre a produs muzica mai multor artişti, între care Gwen Stefani, Mary J. Blige, Snoop Dogg şi 50 Cent. 

A câștigat de șapte ori al premiul Grammy și a contribuit la lansarea carierei lui Snoop Dogg, Eminem și Kendrick Lamar.