Stiri

Două sticle goale de tequilla au fost găsite în avionul care îl va transporta pe președintele SUA

Două sticle goale de tequilla au fost găsite în avionul care  îl va transporta pe președintele SUA
Două sticle goale de tequilla au fost găsite în avionul care îl va transporta pe președintele SUA [Sursa foto: Digi 24 ]
Situație fără precedent la bordul noului model Boeing de Air Force One: au fost găsite două sticle goale de tequilla.

Boeing a început o anchetă după ce două sticle goale de tequilla au fost găsite într-un avion care va funcționa ca Air Force One și îl va transporta pe președintele SUA. Alcoolul este interzis în fabrica Boeing care construiește avioanele Air Force One care vor fi folosite pentru a-l transporta pe președintele american. Purtătorul de cuvânt nu a vrut dă divulge detalii din cadrul anchetei, însă tot ce se știe este că un angajat al companiei ar fi vinovat de cele două sticle de tequilla găsite goale în avion, informează Digi 24. Angajatul este certat pentru consum de alcool în timpul serviciului.

Întreaga operațiune de construcție a avionelor se desfășoară în secret, motiv pentru care cei care lucrează la proiect au nevoie de permise speciale de siguranță.

Forțele Aeriene ale Statelor Unite (USAF) au comandat două Boeing 747-8. Acestea vor înlocui modelul Boeing 747-200B, activ de peste 30 de ani. Cele două noi avioane sunt construite la o fabrică Boeing din San Antonio, Texas. Cele două avioane ar fi trebuit să fie gata inițial în 2024, dar din cauza pandemiei de coronavirus, lucrările au fost îngreunate urmând să fie gata cu un an mai târziu.