Stiri mondene

Dorian Popa, copleșit de emoții: „Nu îmi vine să cred câte am reușit să fac singur”. Artistul a împărtășit bucuria pe rețelele sociale

Dorian Popa, copleșit de emoții
Dorian Popa [Sursa foto: Instagram]
Dorian Popa nu își mai încape în piele de fericire. Celebrul vlogger este mândru de realizările sale pe cont propriu. Iată mesajul transmis de artist.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră, făcându-se remarcat atât prin atitudinea lui pozitivă, cât și prin talentul muzical și actoricesc. În momentul de față putem spune că este și unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. A reușit prin carisma sa să strângă o comunitate imensă de oameni interesați de activitățile sale. 

Citește și: Florin Ristei a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre sarcina lui Naomi Hedman. Ce se întâmplă, de fapt: ”Mi-au ieșit analizele perfect”

Dorian Popa
Dorian Popa[Sursa foto: Facebook]

Celebrul vlogger a ajuns în punctul vieții în care se bucură de realizările la care mulți visează. După multă muncă, cântărețul a reușit ce și-a propus, iar acest lucru nu a ezitat să-l împărtășească, pas cu pas, cu fanii din mediul online. Mai mult, Dorian Popa a vorbit și despre noua achiziție de care este mândru. 

„Surprinzător, dar adevărat. Uneori sunt și emoționat de îmi vine să plâng așa în interiorul meu.

Nu îmi vine să cred câte am reușit să fac fraților. Am făcut singurel și nu îmi este rușine să spun. Am venit acasă și m-am uitat la bijuteria mea, mă uitam și la casa mea, sincer nu am mai zis nimic de ea, dar fraților am visat la căsuța asta atâția ani, și să nu mai zic și de mașina asta nouă. Mulțumim Doamne, tu le faci pe toate Doamne(....)
Cum mă să nu fac pe mine de emoții când le văd, uite muncite, nu furăciune, nu pescărie, nu nebunie, pur și simplu muncă serioasă. Poți să pui capul pe pernă liniștit și să dormi zâmbind”
, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa  a împărtășit bucuria pe rețelele sociale
Dorian Papa a împărtășit bucuria pe rețelele sociale [Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Din asta ne hrănim fericirea!” Dorian Popa, deranjat de felul în care i s-a adresat Delia Matache. Ce i-a reproșat artistul

Suma colosală cheltuită în ultima vreme de Dorian Popa: ”N u uitați că banii investiți se vor întoarce cu profit”  

Atunci când vine vorba despre afacerile pe care le are, Dorian Popa nu se ascunde mai ales că majoritatea sunt expuse pe internet. De la muzică, vedeta s-a reprofilat înspre afaceri și mediul online, iar lucrurile pe plan financiar stau bine ce în ce mai bine. Drept dovadă stau și declarațiile sale de pe Youtube, unde a menționat suma fabuloasă pe care a cheltuit-o în ultimul timp. Mai mult, vloggerul a spus și câți dintre aceștia i-a folosit pentru plăcerile proprii.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Citește și: Dorian Popa dezvăluie secretul succesului. Cum își gestionează timpul pentru a realiza tot ce-și propune: „Cele mai importante aspecte”

„Îmi este mai simplu să aproximez cu tot cu investițiile în afaceri. Dacă aș vorbi de ultimii cinci ani, cheltuielile personale cât și afaceri, vă pot spune că am depășit suma de 3 milioane de euro, pentru că obiectiv vorbind, față de ce am agonisit acum și am pe dreapta, cam atât am produs și am cheltuit, cred că peste totuși înspre patru. Însă nu uitați că banii investiți se vor întoarce cu profit și chiar încasări, pentru că eu am plătit deja toate cheltuielile. Ce se va întoarce, se va întoarce către mine. Din acești 4 milioane de euro nu cred că am cheltuit mai mult de 500.000 de euro pentru mine”, a explicat Dorian Popa  în vlogul său.