Stiri mondene

Dorian Popa, celebritatea invitată la „Tu urmezi”!, a povestit în culisele emisiunii despre cea mai mare pierdere a sa

Dorian Popa, celebritatea invitată la “Tu urmezi”!, a povestit în culisele emisiunii despre cea mai mare pierdere a sa
Dorian Popa [Sursa foto: Captură Kanal D]
Dorian Popa vine în platoul emisiunii „Tu urmezi” duminica aceasta. Ce dezvăluiri face artistul în fața lui Dan Negru.

“Tu urmezi!”, show-ul revoluționar în care concurenții stau la coadă pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului, vine cu o nouă ediție plină de tensiune, în această duminică, la ora 20:00!

Dan Negru îl va avea invitat de această dată pe Dorian Popa, actor, cântăreț, antreprenor și vlogger, unul dintre cei mai populari influenceri din România. Rolul acestuia este acela de a îi adresa concurentului, aflat în joc, o serie de întrebări, menite să îi testeze puterea de concentrare și cunoștințele de cultură generală, miza fiind una uriașă. 

Citeste si: Dorian Popa, detalii neștiute despre perioada copilăriei: „Mama a avut o viață chinuită”. Cum i-au influențat părinții parcursul

Dorian Popa, despre participarea sa la „Tu urmezi” 

“Mă bucur extrem de tare că sunt aici, alături de bunul meu prieten Dan! Mă declar și fan fidel al emisiunii <Jocul cuvintelor>,  Dan știe foarte bine cât de mult apreciez inteligența. Am privit gură căscată fiecare ediție și încercam să ghicesc cuvintele  din fața micului ecran , a spus Dorian Popa.

În culisele emisiunii, imediat după intervenția sa în platoul emisiunii “Tu urmezi!”, Dorian Popa a povestit că de-a lungul vieții sale a avut parte și  de eșecuri, nu numai de reușite.

 

“Cred că cel mai mare câștig este faptul că am reușit, într-un final, să îmi îndeplinesc un vis și să construiesc un cartier; nu credeam că se va întâmpla vreodată. Iar cea mai mare pierdere a fost de ordin bănesc, în jur de 20.000 de Euro atunci când îmi construiam casa mea …”, povestește Dorian Popa.