Stiri mondene

Dolly Parton, premiu de 100 de milioane de dolari de la Jeff Bezos. Ce va face cu banii

Dolly Parton, premiu de 100 de milioane de dolari de la Jeff Bezos. Ce va face cu banii
Dolly Parton, premiu de 100 de milioane de dolari de la Jeff Bezos. Ce va face cu banii [Sursa foto: Marca ]
Dolly Parton a primit un premiu în valoare de 100 de milioane de dolari de la fondatorul Amazon, Jeff Bezos.

Dolly Parton, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică country din lume, primit din partea lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, premiul Bezos, în valorea de 100 de milioane de dolari. Jeff Bezos a făcut marele anunț alături de partenera lui de viață, Lauren Sanchez, care a descris-o pe Dolly Parton drept „o femeie care dăruiește cu inima și conduce cu dragoste și compasiune în fiecare aspect al muncii ei”. 

Citește și: O celebră cântăreață a donat un milion de dolari pentru a sprijini descoperirea unui tratament pentru coronavirus

Dolly Parton, primele declarații după ce a primit premiul

Jeff Bezos și Lauren Sanchez i-au transmis celebre cântărețe că așteaptă cu nerăbdare să vadă tot binele pe care artista îl va face în lumă, odată cu primirea acestui premiu. 

dolly parton
Dolly Parton a primit un premiu de 100 de milioane de dolari de la Jeff Bezos[Sursa foto: Captura Video]

„Abia așteptăm să vedem tot binele pe care îl veți face cu acest premiu de 100 de milioane de dolari”, a mai transmis Lauren Sanchez.

Citește și: Aproximativ 165.000 de persoane au semnat o petiţie pentru ca Jeff Bezos să rămână în spaţiu: ”Nu-i permiteți să se întoarcă pe Pământ”

Dolly Parton a fost surprinsă atunci când a aflat suma pe care o va primi. Ea a reacționat în mediul online, unde a mărturisit că va face tot posibilul să folosească acești bani pentru a face lumea un loc mai bun și să ajute oamenii la nevoie.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

„Cred că oamenii care sunt în măsură să ajute ar trebui să-și pună banii acolo unde este și inima. Voi face tot posibilul să fac lucruri bune cu acești bani”, a declarat Dolly Parton.

Premiul pe care Dolly Parton l-a primit a fost acordat prima dată în anul 2001, când a fost premiat activistul Van Jones și bucătarul Jose Andres, care a înființat World Central Kitchen, care furnizează hrană în zonele afectate de dezastru din întreaga lume.

dolly parton
Momentul în care Dolly Parton a acceptat premiul [Sursa foto: Captura Video]

Dolly Parton, celebră cântăreață și filantrop

Dolly Parton este o femeie de succes, care își pune atât cariera pe primul loc, cât și actele de caritate. Celebra cântăreață de muzică country a fondat o serie de organizații caritabile, inclusiv Fundația Dollywood, care se concentrează pe educație și ameliorarea sărăciei. În anul 2021, cântăreața în vârstă de 78 de ani a donat 1 milion de dolari Centrului Medical al Universității Vanderbilt pentru a ajuta la dezvoltarea unui vaccin în timpul pandemiei de COVID-19.

Dolly Parton a fost inclusă în premiile Time 100 și People of the Year. Mai mult decât atât, ea a strâns 700.000 de dolari pentru ameliorarea inundațiilor din Tennessee, potrivit Billboard.