Stiri mondene

Doddy, dezvăluire în exclusivitate pentru „Invitatul de 12”. J Balvin a cântat o piesă compusă de el

Doddy, dezvăluire în exclusivitate pentru „Invitatul de 12”. J Balvin a cântat o piesă compusă de el
Doddy, dezvăluire în exclusivitate pentru „Invitatul de 12”. J Balvin a cântat o piesă compusă de el [Sursa foto: Instagram]
Doddy este „Invitatul de 12” de duminică, 29 august, la Radio Impuls și avem o mică mărturisire făcută de artist pe care vrem să o împărtășim cu voi.

Doddy, pe numele lui real Polk Dumitru Claudiu, este un artist și compozitor renumit la noi în țară pentru colaborările cu Puya, Lora, Oana Radu și mulți alții. Artistul face muzică de la 15 ani și a debutat în industria muzicală alături de Puya şi Alex Velea cu piesa „Maidanez”, care a primit premiul pentru „Best Hip Hop” în cadrul Romanian Music Awards 2013.  

Piesele pe care le-a compus Doddy au devenit adevărate hit-uri de-a lungul timpului, iar un lucru mai puțin cunoscut despre artist, dar pe care l-a dezvăluit în emisiunea lui Cosmin Cernat este că o piesă compusă de el și

Boier Bibescu a ajuns să fie cântată de J Balvin. 

„Multă lume nu știe și nu cred că o să știe decât cei care ascultă acum Radio Impuls. Eu am compus  o piesă în România pe care a ajuns să o cânte J Balvin. Era o piesă compusă pentru Xonia făcută cu Boier Bibescu și a ajuns să o cânte J Balvin”, a mărturisit artistul. 

 

Aceasta este doar o parte din emisiunea de duminică, însă dacă vrei să afli mai multe despre artistul și omul „Doddy”, tot ce trebuie să faci este să rămâi pe frecvențele Impuls duminica aceasta de la 12:00.