Stiri

„Doamna profesoară, nu m-a lasat pisica să intru la oră!”

„Doamna profesoară, nu m-a lasat pisica să intru la oră!”
Nu, nu e scuză! Pisica nu voia în ruptul capului să se dea jos pe laptop.

„Doamna profesoară, nu m-a lasat pisica să intru la oră!”, a fost scuza folosită de fetița care nu a outut intra la oră. Amuzant este că scuza este una adevărată, întrucât fetița a filmat cum Tontonel i-a blocat accesul la laptop timp de câteva minute bune.

Motanul nu voia în ruptul capului să se dea jos, cu toate că stăpâna a încercat să-l convingă în fel și chip.

Motanul, din rasa Scotish Fold, nu s-a dat dus nici după ce stăpâna lui, Ştefania, de 11 ani, a încercat să-l mute cu forţa. Ștefania a încercat în fel și chip să-l dea pe Tontonel jos de pe laptop și chiar încerca să-i spună despre cum doamna profesoară se va supăra pe ea dacă nu va intra la oră. Însă pisica își dorea mai multă atenție și joacă, cel mai probabil, nici gând să o lase pe stăpână să stea cu ochii în laptop. 

O elevă din China și-a luat pisica la școală. A ascuns-o în bancpă, iar imaginile au devenit virale 

O elevă din China a plecat cu motanul la școală după ce i s-a făcut milă de el că rămâne singur acasă. Eleva și-a ascuns pisica în bancă, iar imaginile au devenit virale pe internet. 

„A început să se alinte pe lângă picioarele mele și părea tristă, pentru că voia să rămân cu ea, dar mă grăbeam, așa că am luat-o cu mine la școală. A fost foarte cuminte și nu a scos niciun sunet”, a spus fata.

Videoclipul a strâns peste 300 de milioane de vizualizări, după ce a fost încărcat pe o rețea de socializare.