Lansări muzicale

Dj Project și Lidia Buble au lansat piesa ”Ochii tăi”

Dj Project și Lidia Buble au lansat piesa ”Ochii tăi”
Dj Project și Lidia Buble au făcut echipă și au lansat ”Ochii tăi”. Ascultă piesa aici.

Piesa a fost scrisă și compusă de Gino Manzotti, Emanuela Alexa (EMAA), ACHI (Petre Octavian Ioachim), Florian Rus și Darius Țăran, în timp ce producția a fost realizată de către ACHI (Petre Octavian Ioachim) și Gino Manzotti.

"Ne-am bucurat mult când Lidia a acceptat să se alăture pentru colaborarea aceasta. Simțeam nevoia unei voci sensibile și puternice care ar putea să livreze piesa către ascultători, iar Lidia este fără doar și poate artista care are capacitatea asta.

Sperăm să vă placă la fel de mult cum ne place și nouă",  a declarat DJ Project.

Citeste si: Lidia Buble, dezvăluiri despre afecțiunea cu care se confruntă! Cum se manifestă boala de care suferă artista: „E chinuitor. Când rămân singură o iau razna rău”

„După cum știți, iubesc piesele care au un mesaj profund, sensibil și, unde, simt că pot fi eu însămi. Colaborarea cu băieții de la DJ Project a venit natural, pentru că rezonăm cu stilul romantic, plăcut inimilor noastre și am știut că va fi una profesionistă, așa cum sunt ei. Așa cum mie mi-a atins sufletul de la prima audiție, așa sper să ajungă și la sufletele tuturor și să simtă emoția pură când ascultă <<Ochii Tăi>>. Ochii nu mint niciodată, ci pot arăta cu adevărat ce și cum simțim" , a adăugat Lidia Buble