Stiri

Discuție dintre un militar rus și soția sa, interceptată de Serviciile Secrete. Ce i-a spus femeia după ce soldatul a furat dintr-o casă din Ucraina: „Trebuia să iei un costum sport frumos”

Discuție dintre un militar rus și soția sa, interceptată de Serviciile Secrete. Ce i-a spus femeia după ce soldatul a furat dintr-o casă din Ucraina: „Trebuia să iei un costum sport frumos”
Discuție dintre un militar rus și soția sa
Un soldat rus a vorbit cu soția sa la telefon și i-a făcut inventarul produselor furate dintr-o casă din Ucraina. Ce răspuns uluitor i-a dat femeia?!

Un soldat rus care luptă pe frontul din Ucraina a fost interceptat de serviviile secrete în timp ce vorbea la telefon cu soția sa. Acesta i-a dezvăluit că a furat mai multe produse cosmetice și haine dintr-o casă din Ucraina, moment în care femeia l-a îndemnat să fure și mai mult.

Citeste si: Unde se ascunde, de fapt, Vladimir Putin? S-ar afla departe de Moscova: „Acolo există un buncăr pentru elite”

Soldat rus, discuție halucinantă cu soția sa, la telefon: „Ia totul, Andrei! Ai nevoie de tricouri”

Împinși de frica de sărăcie, cel mai probabil, soția soldatului rus l-a încurajat să fure tot ce poate din Ucraina pentru a oferi familiei un trai cât se poate de decent. 

„Militar rus: Ți-am furat niște produse cosmetice. Adidașii sunt de damă, de marcă, totul este așa.

Mărimea 38. Sunt cool. Totul este de înaltă calitate, toate hainele. Aș fi avut ocazia ocazia să iau și laptopul.

Soția militarului rus: Auzi la tine! Sofia va merge la studii, are nevoie și de un laptop, la naiba”, este prima parte a discuției, interceptată de SBU și dată publicității de Serviciile Secrete din Ucraina. 

„Soția militarului rus: Ia totul, Andrei, mai ai nevoie de tricouri! Cum trăiesc ei și cum trăim noi! Treninguri nu erau? Trebuia să iei un costum sport frumos.

Militarul rus: Casa este pur și simplu minunată. 

Este din piatră, mobilierul este din lemn. Acum ne relaxăm în saună", a fost conversația celor doi.