Stiri

Din acest weekend, game show-ul “Tu urmezi!” va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la 20:00

Din acest weekend, game show-ul “Tu urmezi!” va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la 20:00
“Tu urmezi!”  [Sursa foto: Captură KANAL D]
Celebrităţile invitate: sâmbăta aceasta, în platoul emisiunii va fi Elisabeta Lipă; duminică, Shelly se va afla alături de concurenţi

Începând din acest weekend, show-ul “Tu urmezi!”, prezentat de Dan Negru, va fi difuzat sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.  Telespectatorii vor intra în continuare în  lumea întrebărilor care solicită mintea şi pun în valoare spontaneitatea, inteligenţa şi pregătirea concurenţilor aflaţi în platoul emisiunii. Mai mult decât atât, show-ul îi antrenează atât pe concurenţi, cât şi pe cei aflaţi în faţa micilor ecrane să gândească altfel pentru că, în runda finală a jocului, răspunsurile aşteptate la seria de întrebari sunt cele greşite.

Concurenţii sunt astfel provocaţi să iasă dintr-un tipar mental- o gimnastica a minţii, care duce la alt nivel concursul.  

Citeste si: O pensionară a câștigat 21.000 de lei la “Tu urmezi!”: Într-un joc tensionat, contracronometru, concurenta s-a descurcat exemplar

Elisabeta Lipă, invitata lui Dan Negru la „Tu urmezi” 

În weekendul acesta, sâmbătă, celebritatea invitată în platoul emisiunii va fi Elisabeta Lipă, canotoarea de aur a României şi presedinte al Federaţiei Române de Canotaj, iar duminica, ii vine randul lui Shelly (Andrei Şelaru) să le fie alături concurenţilor. 

Din acest weekend, game show-ul “Tu urmezi!” va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la 20:00
“Tu urmezi!” [Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu pierdeţi, începând din acest weekend, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, spectacolul minţilor inteligente, la “Tu urmezi!”, un game show pentru întreaga familie, prezentat de Dan Negru, la Kanal D.