Stiri

Dimineața Nebună: Un mire a mers la propria sa nuntă într-un sicriu. Motivul pentru care a făcut asta - AUDIO

Un mire a mers la propria sa nuntă într-un sicriu.
Un mire a mers la propria sa nuntă într-un sicriu. [Sursa foto: Captură video]
Un mire s-a prezentat la propria sa nuntă într-un sicriu. Imaginile au devenit imediat virale în mediul online.

Tema aleasă pentru nuntă de către un cuplu a generat o nemulțumire generală în rândul invitaților. Dorința de a impresiona pare uneori să prevaleze asupra bunului gust și chiar asupra bunului simț. Un bărbat a ales să ajungă la nuntă închis într-un sicriu. Unul dintre invitați a filmat întreaga scenă și a postat-o în mediul online.

Un mire a mers la propria sa nuntă într-un sicriu.
Un mire a mers la propria sa nuntă într-un sicriu.[Sursa foto: Captură video]

Un mire a mers la propria sa nuntă într-un sicriu

Filmulețul surprinde momentul în care mai mulți invitați prezenți la nuntă scot un sicriu dintr-o mașină și îl conduc către locul în care urma să fie oficiată ceremonia. Din sicriu iese chiar mirele. Videoclipul a stârnit controverse şi a adunat peste 6,8 milioane de vizualizări.

@tobz88 Tell me you’re dramatic without telling me you’re dramatic. #wedding #walkingdowntheaisle #areyoukiddingme #getthefucouttahere #tildeathdouspart ♬ Rest In Peace- Dorothy

Oamenii au început să pună la îndoială alegerea ciudată a mirelui:  "Este o înmormântare? Nu, așa a decis prietena mea să meargă la altar". Alegerea sa discutabilă nu a fost explicată până acum, iar reacția miresei nu a fost înregistrată, însă imaginile au stârnit controverse și a adunat deja milioane de vizualizări, scrie  Mirror.

Citește și: Dimineața Nebună: Soldații ruși au stârnit râsul pe Internet, după ce au furat un raton din Grădina zoologică din Herson- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.