Stiri

Dimineaţa Nebună | Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce s-a reclamat singur la poliţie! Riscă să ajungă la închisoare. Audio

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce s-a reclamat singur la poliţie! Riscă să ajungă la închisoare
Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce s-a reclamat singur la poliţie! Riscă să ajungă la închisoare [Sursa foto: Captură YouTube]
Un bărbat de 66 de ani s-a ales cu dosar penal şi riscă chiar să ajungă la închisoare, după ce s-a reclamat singur la poliţie. Avem detalii în articol!

Un bărbat de 66 de ani, din comuna Crasna, judeţul Gorj, s-a ales cu dosar penal şi riscă chiar să ajungă la închisoare, după ce s-a reclamat singur la poliţie. Poliţiştii din Novaci, judeţul Gorj, au fost sesizaţi după ce a lovit autoturismul de poarta locuinţei sale în timp ce voia să-l parcheze. Din primele informații, maşina a fost avariată, iar bărbatul a decis să sune la poliţie pentru a i se elibera o autorizaţie de reparaţii auto.

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce s-a reclamat singur la poliţie! Riscă să ajungă la închisoare
Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce s-a reclamat singur la poliţie! Riscă să ajungă la închisoare[Sursa foto: Captură YouTube]

Bărbatul a refuzat să fie testat cu etilotestul

De asemenea, la fața locului s-au deplasat poliţiştii care au întocmit documentele necesare pentru eliberarea autorizaţiei de reparaţii auto. Conform IPJ Gorj, șoferul a refuzat să fie testat cu etilotestul, fiind condus la spital, unde a refuzat și prelevarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. 

”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de recoltare de mostre biologice“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Despre această păţanie au vorbit şi matinalii Cosmin şi Mishu în ediția de vineri, 5 noiembrie, a emisiunii „Dimineața Nebună”.