Stiri

Dimineața Nebună | Situaţie comico-tragică în Turcia: un bărbat dat dispărut s-a alăturat echipajului care îl căuta

Dimineața Nebună | Situaţie comico-tragică în Turcia: un bărbat dat dispărut s-a alăturat echipajului care îl căuta
Dimineața Nebună | Situaţie comico-tragică în Turcia: un bărbat dat dispărut s-a alăturat echipajului care îl căuta [Sursa foto: Digi 24 ]
Un bărbat din Turcia a fost dat dispărut de familie, însă echipajul de căutare s-a trezit cu el în timpul căutărilor.

Beyhan Mutlu, care locuiește în districtul Inegöl din nord-vestul provinciei Bursa, Turcia, a fost dat dispărut de familie după ce nu a mai dat niciun semn de viață timp de câteva ore. Bărbatul în vârstă de 50 de ani petrecuse seara în compania unor prieteni cu care a băut. Apoi a intrat într-o pădure din care nu a mai ieșit, prietenii s-au panicat, așa că au dat alarma. Un echipaj de căutare s-a mobilizat și l-au căutat timp de mai multe ore, însă la un moment dat o persoană din grup a strigat: „Pe cine căutăm? Sunt aici”.

Persoana care întrebase asta chiar Beyhan, bărbatul care era căutat. 

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a ajuns la locul în care era echipajul de salvare?! 

Amețit de alcool, bărbatul aflase că se fac căutări pentru cineva, așa că s-a alăturat, însă fără să știe pe cine caută. Bărbatul a fost dus acasă de polițiști și a trebuit să scrie și un raport despre seara în care a dispărut. 

Despre acestă situație au vorbit în dimineața aceasta și Cosmin și Mishu în matinalul Dimineața Nebună și dacă nu ai fost pe fază, poți asculta momentul chiar aici.