Stiri

Dimineața Nebună. O mopedistă fără permis s-a izbit de un bicilist beat. Cum s-a produs accidentul. Audio

Dimineața Nebună. O mopedistă fără permis s-a izbit de un bicilist beat. Cum s-a produs accidentul. Audio
Dimineața Nebună  [Sursa foto: PixaBay]
Două tinere care erau pe motocicletă s-au izbit o frontal de un bicilcist. Fata acre conducea nu avea permis.

Un accident mai bizar a avut loc duminică în comuna Fântânele. Un moped pe care se aflau două fete s-a izbit de un bicilist.

Polțiștii care au ajuns la fața locului au constatat că tânara de 21 de ani care conducea mopedul nu avea permis, iar biciclistul era în stare avansată de ebrietate. 

Despre acest subiect au vorbit și Mishu și Cosmin în Dimineața Nebună. 

Cum s-a produs accidentul dintre moped și bicicletă?!

Oamenii legii ajunși la fața locului au concluzionat că într-o curbă la dreapta, tânăra care conducea motocicleta, a pierdut controlul și a pătruns pe contrasens, unde a acroșat bicicleta condusă de un bărbat în vârstă de 46 de ani. În urma impactului, biciclistul a fost rănit, dar și pasagera de pe moped.

De asemenea, polițiștii i-a testat cu etilotestul pe ambii conducători, tânăra având 0 alcool în aerul respirat, în vreme ce bărbatul care se deplasa pe bicicletă avea concentrația de 1,16 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Tânăra care conducea mopedul va fi cercetată penal pentru infracțiunile de conducere fără permis, respectiv vătămare corporală din culpă, însă biciclistul s-a ales cu o amendă.