Stiri

Dimineata Nebună cu Mishu și Cosmin se întoarce live din curtea scolii! Facem Școala Bine

Dimineata Nebună cu Mishu și Cosmin se întoarce live din curtea scolii! Facem Școala Bine
Dimineata Nebună cu Mishu și Cosmin se întoarce live din curtea scolii! Facem Școala Bine [Sursa foto: Radio Impuls ]
Campania Radio Impuls și Valprest Parchet, „Facem Școala Bine”, continuă și venim cu surprize încă din prima zi de matinal în noul sezon.

În urmă cu patru luni vă anunțam că o nouă campanie Facem Școala Bine ajunge la final și câștigătorii desemnați de către internauți au fost cele două clase susținute de Dimineața Nebună și Uzina de Dume. 

Citeste si: “Se sună de schimbare!”. Ştirile Kanal D şi Asociaţia BookLand lansează o campanie emoţionantă, ai cărei beneficiari sunt copiii care învaţă în şcoli din mediul rural, ce au nevoie urgentă de renovare

Dimineața Nebună se întoarce pe 5 septembrie cu o ediție live din curtea școlii

Am promis că împreună vom face școala bine, așa că ne-am ținut de cuvânt împreună cu partenerul nostru, Valprest Parchet. Pentru că vacanța de vară a fost una lungă, am avut timp suficient la dispoziție să ne ocupăm de sala de clasă din Sibiu și le-am pregătit o surpriză elevilor de acolo, dar și impulsionișitilor.

Luni, 5 septembrie, în prima zi de Dimineața Nebună din noul sezon, matinalii Mishu și Cosmin se reîntorc în bănci. De data aceasta nu vor fi scoși la tablă sau ascultați. Din contră, ei vor fi cei care îi vor asculta pe elevii clasei din Sibiu care și-au dorit o sală de clasă modernă. Mishu și Cosmin vor fi acolo de la 7 la 10, gata să surprindă și să transmită emoția din prima zi de școală.