Stiri

Dimineața Nebună. Dan Diaconescu își deschide televiziune! Mishu și Cosmin sunt curioși cine va fi primul invitat: „O fi covid-ul?”. Audio

Dimineața Nebună. Dan Diaconescu își deschide televiziune! Mishu și Cosmin sunt curioși cine va fi primul invitat: „O fi covid-ul?”. Audio
Dan Diaconescu își deschide televiziune  [Sursa foto: Captură YouTube]
Dan Diaconescu revine în televiziune! Cum se va numi televiziunea și ce subiecte va aborda?!

Dan Diaconescu lansează televiziunea CryptOTV în Emiratele Arabe Unite, acolo unde a pus și bazele următoarei afaceri. Este prima televiziune din lume care se bazează pe tehnologia blockchain, proiectul anunțându-se a fi unul inovator. 

Despre acest subiect au vorbit și Mishu și Cosmin în Dimineața Nebună. Matinalii sunt foarte curioși să afle care va fi primul invitat al lui Dan Diaconescu, având în vedere trecutul său controversat în lumea televiziunii. 

 

Dan Diaconescu a fost văzut din ce în ce mai des în ultima perioadă în Abu Dhabi și îi îndemna pe urmăritorii săi din mediul online să fie la curent cu activitatea sa pentru că va urma o mare surpriză. DSe pare că Dan Diaconescu își pregătește revenirea în lumea televiziunii și nu oricum.

Dan Diaconescu lansează CryptOTV, prima televiziune din lume dedicată exclusiv criptomonedelor

Televiziunea pe care o va lansa Dan Diaconescu se va baza pe subiecte legate de critpomonede. CryptOTV a emis, deja, un miliard de tokken, fiecare monedă virtuală valorând 0,1 dolari, suma totală a afacerii puse la punct de Dan Diaconescu fiind de 100 de milioane de dolari.
Dan Diaconescu și-a propus ca prezentatorii aleși să fie toți vorbitori de engleză și oameni extrem de cunoscuți în domeniu, adevărați influenceri.

De asemenea, sediul televiziunii CryptOTV va avea și spații dedicate conferințelor de specialitate, loc în care vor fi lansate noi monede care se bazează pe tehnologia blockchian. De asemenea, tot acolo va fi sediul unei noi piețe de criptomonede, o platformă care să concureze Binance, scrie DC News