Stiri mondene

Denise Rifai și Ilinca Vandici, premiate la "Gala Performanței și Excelenței"

Denise Rifai și Ilinca Vandici, premiate la
Denise Rifai și Ilinca Vandici au fost premiate aseară la Gala Performanței și Excelenței, eveniment aflat la a 12-a ediție.

Denise Rifai și Ilinca Vandici au strălucit aseară pe covorul roșu, la Gala Performanței și Excelenței, un eveniment cu tradiție, ajuns la douăsprezecea ediție, care își propune să celebreze personalități care fac lucruri semnificative în domeniile în care activează.

Denise Rifai  a primit distincția pentru  "Cea mai bună emisiune de interviuri – <40 de întrebări cu Denise Rifai>", iar  Ilinca Vandici  și-a adjudecat distincția pentru  "Cea mai elegantă prezență feminină din televiziune".

Emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" a devenit un adevărat fenomen media încă de la lansare, în urmă cu doi ani, iar astăzi, ajunsă la cel de-al treilea sezon, uimește în continuare prin abordarea editorială îndrăzneață și dezvăluirile în premieră făcute de invitații emisiunii, în fiecare duminică, de la 22:00, la Kanal D.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai strălucitoare si iubite prezențe de pe micul ecran și nu numai. Cu o experiență îndelungată în televiziune, de numele ei se leagă reality-ul "Bravo, ai stil!", alt show fenomen, difuzat de Kanal D, care a cucerit milioane de oameni și a creat comunități uriașe de fani. Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, a devenit ea însăși o prezență inspirațională pentru un public uriaș și eterogen.

În cadrul Galei Performanței și Excelenței, printre premianți s-au numărat și David Popovici, campionul de Aur al României la înot, Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Anna Lesko, Yamatto Zaharia și mulți alții.