Stiri mondene

Deliric, fotografie amețitoare din vacanța cu Inna: „Faci o poză singur, 8.000 like-uri, faci o poză cu fundul Innei, peste 16.000 like-uri”

Deliric
Deliric [Sursa foto: Instagram]
Deliric și Inna au plecat în vacanță în Dubai, acolo unde se bucură din plin de plajele însorite și de timpul petrecut împreună.

Inna și Deliric trăiesc de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste și nu mai ezită să se afișeze pe rețelele de socializare. Recent, frumoasa artistă care a cucerit topurile internaționale a împlinit 34 de ani și drept cadou, a plecat alături de iubitul ei într-o vacanță în Dubai.

Cei doi se distrează de minune, așa cum era și de așteptat, și se bucură din plin de soare pentru a face plajă.

Deliric a depășit recordul de like-uri pe pagina lui de Instagram după ce a postat o poză cu fundul Innei

Deliric și-a surprins fanii de pe Instgram cu o fotografie amețitoare. Artistul s-a fotografiat în timp ce se preface că mușcă fundul iubitei sale, fotografia fiind de altfel, extrem de expresivă și amuzantă. 

Internauții au fost imoresionați de imaginația artistului, fotografia strângând peste 30.000 de aprecieri. Bineînțeles că nu au lipsit și comentariile haioase ale românilor.

Deliric
Deliric [Sursa foto: Instagram]

„Parca erai vegetarian...”, „Faci o poză singur, 8.000 like-uri, faci o poză cu fundul Innei, peste 16.000 like-uri 😂”, „Vezi că iei PORCina”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor de pe Instagram.