Stiri mondene

De ce a rămas Anamaria Prodan cu toată averea mamei sale: „Asta vine din educație...”

Anamaria Prodan avere
Anamaria Prodan avere [Sursa foto: Captură YouTube]
Anamaria Prodan a fost întrebată de Denise Rifai de ce a fost ea beneficiara întregii averi a mamei sale. Iată ce a răspuns impresara.

Anamaria Prodan a fost invitata lui Denise Rifai aseară, în cadrul emisiunii 40 de întrebări. Sexy impresara din fotbal a fost supusă unui maraton de 40 de întreări la care a răspuns sincer. Câți bani a câștigat din fotbla, ce bărbați celebri i-au făcut avansuri, dar și de ce a rămas ea cu toți banii mamei sale, au fost doar câteva dintre întrebările adresate de Denise Rifai, iar Anamaria Prodan a răspuns fără menajamente.

Anamaria Prodan avere
Anamaria Prodan avere[Sursa foto: Captură YouTube]

Averea Ionelei Prodan a rămas în mâinile Anei. De ce nu a împărțit averea cu sora ei din America?! 

După moartea Ionelei Prodan, Ana a fost cea care a rămas cu întreaga sa avere, sore ei din America neluând nici măcar un leu din averea mamei sale. Întrebată de ce s-a întâmplat așa și nu au împărțit banii mamei sale, Anamaria Prodan a răspuns vehement că este un lucru care vine din educație și niciodată nu a înțeles discuțiile despre bani.


În plus, Anamaria Prodan a fost cea care a stat lângă mama ei până în ultima clipă, motiv pentru care, Anca, sora ei, nu a avut pretenții la averea mamei sale.

Anamaria Prodan avere
Anamaria Prodan avere[Sursa foto: Captură YouTube]

„Noi nu am avut niciodată chestia asta să luăm banii mamei sau să trăim din banii familiei noastre. Sora mea este unul dintre cei mai mari agenți imobiliari din America, în Las Vegas și Nevada.

Sora mea este milionară pe picioarele ei, nu a luat nimic de la nimeni. În momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ea nelocuind în România, a zis `pe mine nu mă interesează nimic din ce e aici pentru că nu am fost, tot ce e aici ai gestionat tu cu mama`. Evident că nu s-a pus niciodată problema ca eu să nu-i dau Ancăi sau Anca mie, asta vine din educație și fiind pe picioarele noastre, niciodată nu am avut nevoie. Fiind omul care a gestionat această familie din momentul dispariției tatălui meu și având simțul ăsta foarte dezvoltat al afacerilor, toată lumea m-a rugat ca eu să gestionez absolut tot. Eu să investesc în ce este ok, iar sora mea, bineînțeles că a rămas cu foarte ulte case în America unde ea locuiește, eu cu foarte multe în România. A fost o chestie tacită, o chestie care nici măcar nu se putea pune în discuție.

„Ana, fă ce vrei”, exact asta s-a întâmplat”, a spus Anamaria Prodan la 40 de întrebări cu Denise Rifai.