Stiri mondene

De ce a decis Shakira sa se mute, de fapt, val-vartej la Miami! Motivul a fost făcut public abia acum

Shakira s-a mutat la Miami
Motivul pentru care Shakira s-a mutat fulger la Miami [Sursa foto: Hepta]
Shakira s-a despărţit anul trecut de fostul fotbalist de la FC Barcelona, Gerard Pique mutandu-se la Miami.

Presa spaniolă susţine că decizia nu a fost pe placul lui Pique, dar prezintă şi unul dintre motivele care au împins-o pe artistă să facă această mişcare.

Motivul pentru care Shakira s-a mutat fulger la Miami

Citește și: Imagini sfâșietoare cu Monica Odagiu de la secția de Politie. Actrița s-a întâlnit cu familia tânărului accidentat mortal: "Vă rog să mă iertați, nu am vrut!"

  „M-am stabilit la Barcelona pentru a le oferi copiilor mei stabilitate, aceeaşi pe care o căutăm acum într-un alt colţ al lumii, lângă familie, prieteni şi mare”, a scris cântăreaţa, când a anunţat mutarea la Miami.

În cadrul unei emisiuni de televiziune s-a aflat ultima cea mai recentă convorbire telefonică dintre Pique şi Shakira, în care catalanul a fost extrem de supărat de decizia artistei.

Joan Pique si Montserrat Bernabeu vor sa se mute
Socrii Shakirei vor sa se mute de langa cantareata[Sursa foto: Hepta]

Totuşi, cotidianul Sport susţine că Shakira a motivat decizia prin faptul că tatăl ei este bolnav şi îşi doreşte să fie alături de el, dar a afirmat şi că a primit o scrisoare de la tatăl lui Pique în care acesta îi transmite că „are la dispoziţie două săptămâni să părăsească locuinţa familiei”.

Artistei nu i-a plăcut deloc acest ultim apel, întrucât se aştepta la o conversaţie fără probleme: „Este supărată pentru că acea ultimă conversaţie nu a fost atât de prietenoasă pe cât se aştepta”,

scrie Sport.

Citește și: Cați bani i-ar fi cerut Pique Shakirei pentru ca artista să poate avea custodia celor doi băieți: "Practic, i-a vândut pe Sasha și pe Milan"

Conform înţelegerii dintre Shakire şi Pique, fostul fundaş catalan îşi va putea vizita copiii la Miami timp de zece zile în fiecare lună. Shakira (46 de ani) şi Pique (36 de ani) erau împreună din 2010. Sasha are 11 ani, iar Milan este în vârstă de 9 ani.

Proprietatea de lux situată într-una dintre cele mai exclusiviste zone din Miami a fost achiziționată de Shakira în 2001 și se estimează în prezent că valorează mai mult de 17,5 milioane de dolari.

Și deși cântăreața s-a gândit să o vândă în urmă cu ceva timp, după despărțirea de fostul fotbalist, a văzut-o drept locul ideal pentru a-și începe noua viață.

Potrivit publicației spaniole La Razon, conacul este de culoare albă și în stil minimalist, are două etaje întinse pe 750 de metri pătrați, precum și un doc privat și vederi spectaculoase la mare.