Lansări muzicale

De 1 iunie, Voltaj a lansat piesa „Copile”: „A fost scrisă pentru copiii noștri”

Voltaj a lansat piesa „Copile”
Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Voltaj a lansat o piesă emoționantă intitulată „Copile”. Uite cum sună!

Călin Goia, solistul Voltaj, a pregătit un cadaou muzical de 1 Iunie. Artistul a lansat o piesă extrem de emoționantă, o piesă pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Piesa „Copile” a fost compusă și produsă în studioul Metropolitan Records. Prin intermediul versurilor, Călin Goia îndeamnă adulții și copiii să nu uite niciodată de momentele frumoase din viața lor, pentru că vor cântări în viață mai mult decât altel.

Voltaj a lansat piesa „Copile”

„Piesa <<Copile>> ne emoționează la fiecare ascultare. Și asta pentru că e foarte personală. A fost scrisă pentru copiii noștri și sperăm să ajungă la sufletul tuturor părinților și copiilor. Urăm fiecărui copil în parte <<La Mulți Ani>> și <<să rămână până la sfârșit, acel copil cu suflet infinit>>" , a declarat Călin Goia.

Videoclip: Voltaj- Copile

Așa cum era de așteptta, primele reacții ale fanilor din mediul online au și apărut. Fanii s-au arătat încântați de piesa proaspăt lansată de „Voltaj”. 

„Ca întotdeauna Voltaj nu se lasă si ne încântă inima. Super piesa”/ „Minunată piesa. Felicitări”/ „Este o piesă emoționantă și superbă”/ E superbă piesa”, sunt câteva din reacțiile fanilor.