Stiri

David Guetta susține un concert digital pe platforma Roblox! DJ-ul francez, primele declarații: „Va fi o experiență unică pentru mine, cât și pentru oameni"

David Guetta susține un concert digital pe platforma Roblox
David Guetta susține un concert digital pe platforma Roblox [Sursa foto: Captură YouTube]
David Guetta revine în atenția publicului cu un nou concept inovativ. DJ-ul va susține un concert digital în platforma Roblox!

Premiat recent la DJ Mag 2021 și Best Electronic Artist la MTV Europe Awards, David Guetta revine în atenția publicului cu un nou concept inovativ. DJ-ul francez se pregătește să lanseze un concert inedit ce se va desfășura pe platforma Roblox. Evenimentul începe pe 4 februarie, la 2AM ora României, iar ora de muzică se va repeta încontinuu întreg weekendul 4- 6 februarie.  

Citeste si: David Guetta a lansat piesa „Family”, în colaborare cu Bebe Rexha, Ty Dolla $ign și A Boogie Wit da Hoodie

„Lucrul la acest concert mi-a permis să aduc la viață cele mai creative idei într-un design virtual de excepție. Am construit unul din cele mai inovative concerte din viața mea și va fi o experiență unică pentru mine, cât și pentru oameni", a declarat David Guetta.

David Guetta susține un concert digital pe platforma Roblox
David Guetta susține un concert digital pe platforma Roblox[Sursa foto: Captură YouTube]

Despre platforma Roblox

Roblox găzduiește zilnic milioane de jucători, creând prietenii și content digital în fiecare zi.

Misiunea platformei este să conecteze miliarde de oameni într-un spirit civic și optimist pentru susținerea unei comunități diverse și sigure.

Citeste si: David Guetta și MORTEN au lansat videoclipul piesei „Permanence”

Reamintim că acest trend al concertelor în jocuri din istorica recentă a fost pornit de DJ Marshmello în Fortnite în februarie 2019. În anul următor,  Travis Scott a ţinut la rândul său un concert psihedelic în Fortnite, în vreme ce în 2021 Ariana Grande a avut mega show în titlul Epic Games.