Stiri mondene

David Guetta, desemnat cel mai bun DJ la nivel mondial pentru al doilea an consecutiv: ”Am muncit foarte mult anul acesta”

David Guetta, desemnat cel mai bun DJ la nivel mondial pentru al doilea an consecutiv
David Guetta, desemnat cel mai bun DJ la nivel mondial pentru al doilea an consecutiv [Sursa foto: Instagram]
David Guetta a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv cel mai bun DJ din lume. Primele declarații ale artistului!

David Guetta a fost votat pentru al doilea an consecutiv de către fanii lui în DJ Mag’s Top 100 DJs Poll, marcând încă un an formidabil pentru artistul francez. Îndăgitul DJ este unul dintre cei mai activi artiști în pandemie, a creat și lansat piese noi, a fost aproape de publicul său și a continuat seria de evenimente caritabile ,,United At Home”, începută în 2020. Cu live stream-urile ,,United At Home”, DJ-ul a strâns din donații 2 milioane de dolari, bani care au ajuns la diverse cauze nobile.

David Guetta, desemnat cel mai bun DJ la nivel mondial pentru al doilea an consecutiv
David Guetta, desemnat cel mai bun DJ la nivel mondial pentru al doilea an consecutiv[Sursa foto: Instagram]

David Guetta, prezent la UNTOLD

În acest an, David Guetta a fost prezent la festivalul UNTOLD, unde a făcut un show incredibil în fața a zeci de mii de fani, precum și declarații emoționante pe durata momentului. DJ-ul se bucură de succes formidabil în industria muzicală. Lansarea alături de Little Mix & Galantis – „Heartbreak Anthem” a reușit să fie pe locul 3 în UK. Totodată, lansările ”If You Really Love Me”, „Bed” alături de Joel Corry sau ”Hero” feat. Afrojack au reușit să domine topurile Spotify și Shazam în mai multe țări. 

David Guetta, desemnat cel mai bun DJ la nivel mondial pentru al doilea an consecutiv
David Guetta, desemnat cel mai bun DJ la nivel mondial pentru al doilea an consecutiv[Sursa foto: Instagram]

”Sunt atât de mândru să fac parte din această industrie uimitoare și nu îmi pot exprima recunoștința față de toți cei care m-au votat DJ-ul #1 pentru al doilea an consecutiv. Înseamnă atât de mult. Am muncit foarte mult anul acesta, am dus "United at Home" pe noi culmi iar în cele din urmă ne-am reunit pe ringul de dans și am lansat mai multă muzică ca niciodată. A fost uimitor să ne revedem din nou live. Mi-a fost dor să simt energia și reacțiile mulțimii, iar asta este ceea ce mă inspiră după toți acești ani. Muzica este pasiunea mea și faptul că pot să experimentez și să mă bucur de ceea ce fac zi de zi este tot datorită fanilor. Aș dori să le mulțumesc tuturor artiștilor și producătorilor cu care am lucrat în ultimul an și pentru faptul că mi-au suținut întotdeauna ideiile creative. Am construit o cultură cu sunetul meu „Future Rave" împreună cu MORTEN iar "Future Rave 2.0" este pe drum. După ce am revenit pe scenă, în cluburi și festivaluri, am senzația că dansul și muzică electronică revin mai puternic ca niciodată.”, a declarat David Guetta despre distincţie.