Stiri mondene

Dana Roba, mesaj crunt pentru fostul soț care a măcelărit-o: "Crede-mă că deja ai eșuat ca bărbat”

Dana Roba, mesaj pentru fostul sot
Dana Roba l-a umlit crunt pe fostul sot, Daniel Balaciu [Sursa foto: Instagram]
Dana Roba si-a revenit miraculos dupa bataia sora cu moartea pe care a incasat-o de la fostul sot, Daniel Balaciu.

Make-up artistul se bucura acum de o a doua sansa la viata dupa ce era pe punctul de a muri in urma loviturilor cu ciocanul incasate de fostul sot, Daniel Balaciu care acum se afla in inchisoare asteptandu-si sentinta. Au trecut mai bine de trei luni de la bataia care a oripilat intreaga Romania, iar Dana Roba si-a revenit miraculos cand nimeni, nici macar medicii nu ii mai dadeau o sansa la viata.

Acum, tanara in varsta de 31 de ani se bucura de viata mai mult ca oricand, are grija de cele doua fetitele ale ei si mai mult si-a refacut si viata personala si este capabila din nou sa munceasca.

Dana Roba,confesiuni uluitoare despre căsnicia cu Daniel Balaciu
Dana Roba și Daniel Balaciu

Dana Roba are o noua sansa la viata alaturi de cei dragi si mai mult are un real sprijin in persoana lui Beniamin, barbatul care a cautat-o in spital si care acum e nedezlipit de ea.

Pentru ca Dana Roba asa cum este si normal nu isi poate ierta sub nicio forma sotul pentru fapta comisa, mai ales ca are si dovezi ca ar fi planuit totul sa o omoare, i-a transmis un mesaj transant la trei luni dupa oribila lui fapta:" „Dacă ai ajuns să dai într-o femeie, crede-mă că deja ai eșuat ca bărbat.”

 

Dana Roba isi vede linistita de job-ul pe care l face din pasiune si mai mult are grija exemplar de cele doua fetite pe care le rasfata cum poate mai bine, fiind lumina ochilor ei. Din postarile pe care le face pe retelele de socializare, fetitele se bucura de timpul liber petrecut in compania mamei lor care le duce la diverse activitati.

Dana Roba nu isi neglijeaza nici viata personala, Beni fiind barbatul alaturi de care s-ar vedea casatorita din nou.

„Beni a venit la spital cu un buchet de trandafiri roșii, cu durere in suflet a crezut ca ma va vedea pentru ultima data… dar in prima zi când a venit, mi-a spus: promit ca voi fii alături de tine, orice se întâmpla…dacă te vei face bine, nimic nu ma va putea face sa nu te mai caut.

Dana Roba și noul iubit
Dana Roba formează un cuplu cu Beniamin[Sursa foto: Instagram Dana Roba]

Dumnezeu a scris VIAȚA in dreptul meu, iar Beni a fost ca un înger pe care Dumnezeu l-a folosit sa aibă grija de mine. In zilele când eram singura și nu puteam deschide nici măcar o sticla de apa, el venea și îmi dădea sa mănânc, apoi îmi învățase și tratamentul pe care îl iau pentru operația de la cap.  A fost cu mine la toată controalele neurologice și la terapia pentru mâini. Mereu ma aștepta, atât cât aveam nevoie. Beni este un bărbat pocăit și cu frica de Dumnezeu, s-a rugat pentru sănătatea mea la fel ca și voi."