- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Dana Nalbăru și Dragoș Bucur, primele imagini din serialul de pe YT "Bucurii la țară". Cum arată, de fapt, viața lor departe de tumultul orașului

După ce au lăsat în urmă agitația urbană, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au găsit liniștea în mijlocul naturii. Mutarea lor la sat nu a fost doar o schimbare de decor, ci o transformare profundă a stilului de viață. Acum, cei doi împărtășesc această experiență cu publicul printr-un nou serial documentar, „Bucurii la țară”, lansat pe YouTube.
Dana Nalbăru și Dragoș Bucur, primele imagini din serialul de pe YT "Bucurii la țară"
Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt împreună de aproape 20 de ani și au trei copii. Cu ceva timp în urmă, familia a decis să-și schimbe radical viața și să se mute la țară. Au găsit un anunț prin care se vindea o livadă și, fără să stea prea mult pe gânduri, au cumpărat terenul din satul Moșteni-Greci, județul Argeș. Aici și-au ridicat o casă și au început un nou capitol, mai aproape de natură.
Serialul „Bucurii la țară” dezvăluie viața lui Dragoș Bucur și a Danei Nălbaru[Sursa foto: Captură YouTube]
Cum arată, de fapt, viața lor departe de tumultul orașului
Dragoș Bucur și Dana Nălbaru își împărtășesc viața la țară cu cei care îi urmăresc pe Instagram, prin pagina „Bucurii la țară”. Postările lor despre traiul rural au avut mare succes, motiv pentru care au decis să creeze un serial documentar, în care să arate mai în detaliu experiența lor. Primul episod al serialului „Bucurii la țară” a fost deja publicat pe YouTube, iar fiecare nouă parte va fi lansată săptămânal.
Spre deosebire de alte vloguri despre viața la sat, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au dorit să ofere o poveste autentică, fără filtre, care să inspire oamenii interesați de o astfel de schimbare. „Am documentat parte din experiența mutării noastre la țară. Primul episod e gata și tocmai l-am urcat pe YouTube. Vor urma altele, o dată pe săptămână. S-ar putea ca imaginile să vă surprindă, pentru că nu am cosmetizat nimic aici, totul e cât se poate de real.