Lansări muzicale

Dan Bălan a lansat „Printre Culori”, prima piesă în limba română din ultimii 14 ani: „Mă întorc acasă”

Dan Bălan - Printre Culori
Dan Bălan - Printre Culori [Sursa foto: Facebook]
Dan Bălan le-a pregătit fanilor o surpriză muzicală, intitulată „Printre culori”. Uite cum sună și cum arată videoclipul!

O nouă surpriză marca Dan Balan! O bună perioadă de timp, cântărețul a dispărut din peisajul artistic românesc, însă acum și-a surprins fanii cu o nouă piesă în limba română. Cântecul se numește „Printre culori” și este varianta în română a melodiei „Любовь, как в песнях (Dragoste ca în cântece)”, a cărei premieră a avut loc în noiembrie 2021. Noua melodie este lansată împreună cu un videoclip regizat de însuși Dan Bălan. 

Astăzi, lansez prima piesă în limba română după 14 ani. Mă bucur să mă întorc acasă.....`Printre Culori`”, a scris  Dan Bălan,  pe Facebook.

Citeste si: DAN BALAN- Chica Bomb

Dan Bălan - Printre Culori
Dan Bălan - Printre Culori[Sursa foto: Captură YouTube]

„Printre culori”, piesa lansată de Dan Bălan, ascunde un mesaj

Deși versurile piesei sunt inundate de iubire, melodia are un mesaj ascuns. Pe

o rulotă ce apare în videoclip, este scris: „ Give peace a chance (Dă o șansă păcii)” și „ Make love, not war (Fă dragoste, nu război)”. Totodată, pe rulota roșie, poate fi observat simbolul păcii. 

Dan Bălan este primul și singurul compozitor din țara sa natală care a fost nominalizat vreodată la premiile Grammy, fiind nominalizat pentru "Live Your Life" de la Rihanna și T.I. În calitate de fondator al trio-ului O-Zone, artistul a compus single-ul lor internațional "Dragostea din Tei". Single-ul a fost interpretat de peste 200 de artişti în 14 limbi diferite, obţinând Discul de Platină în 2004. 

Dan Bălan locuiește de foarte mult timp în Ucraina, acolo unde a avut numeroase proiecte la Kiev. Atunci când Ucraina a fost atacată de Rusia, artistul se pare că nu a putut părăsi zona prinsă în conflict și mulți dintre cei dragi și-au făcut griji pentru el. Radu Sârbu, fostul său coleg de trupă, a declarat în cadrul unei emisiuni TV că a reușit să vorbească cu el prin mesaje, însă tot își făcea griji, deoarece nu știa în ce zonă se află.

Dan Bălan
Dan Bălan[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Arsenie de la O-Zone, dezvăluiri neașteptate despre fostul său coleg de trupă, Dan Bălan: „Răutăcios, un pic zgârcit și mofturos”

„Am vorbit cu Dan. M-am asigurat că este în regulă, mi se pare corect și uman. Am vorbit cu el prin mesaje și mi-a spus că este ok. Sper să fie bine în continuare. Cu toții suntem îngrijorați, dar încercăm să nu ne lăsăm intimidați, pentru că frica nu face decât să semene panică!’, a declarat Radu Sîrbu, la începutul războiului.