Stiri mondene

Cuza de la Noaptea Târziu, anunț neașteptat făcut în direct: „Mă însor cu Lidia Buble”. Cum a reacționat artista

Cuza de la Noaptea Târziu, anunț neașteptat făcut în direct: „Mă însor cu Lidia Buble”.
Cuza de la Noaptea Târziu, anunț neașteptat făcut în direct: „Mă însor cu Lidia Buble”. [Sursa foto: Facebook]
Cuza de la Noaptea Târziu a făcut un anunț surprinzător legat de Lidia Buble. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi?!

Prin intermediul unui anunț, Cuza de la Noaptea Târziu a reușit să surprindă pe toată lumea! Artistul a afirmat în direct că dacă ar fi să aleagă dintre Lidia Buble, Estera Buble și Elwira Petre, clasamentul ar sta astfel: prezentatorul TV s-ar căsători cu Lidia Buble, i-ar da un pupic Esterei Buble, iar în cazul Elwirei Petre nu se poate pronunța, având în vedere căsnicia ei fericită cu Mihai Petre! Anunțul a fost sub formă de glumă, însă tot a stârnit speculații cu privire la o presupusă relație cu Lidia Buble. 

Cuza de la Noaptea Târziu, anunț neașteptat făcut în direct: „Mă însor cu Lidia Buble”.
Cuza de la Noaptea Târziu, anunț neașteptat făcut în direct: „Mă însor cu Lidia Buble”.[Sursa foto: Instagram]

„Nu mai, măi, mă însor cu Buble, cu Lidia o pup pe sora ei și Elwira e căsătorită, are copii, adică nici nu poți să faci glume”, a spus Cuza de la Noaptea Târziu.

Citeste si: Lidia Buble, dezvăluiri despre viața sa amoroasă! Mai este sau nu într-o relație artista?!: „Să rămână acest lucru un mister”

Momentul a fost filmat și publicat pe rețelele sociale, iar reacția Lidiei Buble nu a întârziat să apară. Frumoasa blondină a repostat imaginile pe contul său de Instagram și a adăugat un emoticon amuzant.  

Lidia Buble a pus ochii pe Cuza de la Noaptea Târziu?!: „Aștept să mă ceară de nevastă”

În urmă cu câteva luni, s-a scris despre Cuza de la Noaptea Târziu și Lidia Buble că ar forma un cuplu, mai ales după apariția unor imagini și clipuri de la o petrecere.

Cuza de la Noaptea Târziu, anunț neașteptat făcut în direct: „Mă însor cu Lidia Buble”. Cum a reacționat artista
Cuza de la Noaptea Târziu, anunț neașteptat făcut în direct: „Mă însor cu Lidia Buble”. Cum a reacționat artista[Sursa foto: Instagram]

Din imaginile postate în mediul online, internauții au observat faptul că, cei doi artiști par să se fi simțit foarte bine împreună, motiv pentru care au alimentat zvonurile cu privire la o posibilă relație. La un moment dat, artista a făcut un anunț de-a dreptul surprinzător, spunând de față cu toți invitații că îl vrea de soț pe Cuza. 

Citeste si: Lidia Buble, hărțuită de poliţistul de la Rutieră căruia i-a dat mită! Stenogramele convorbirilor pe care artista le-a avut cu agentul de circulaţie: „Se dădea la mine la modul ăla nesimțit”

„Bă, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje: Cuza vrea copii, Cuza știe să gătească, își dă tot interesul. Fii atent că pe tine mă bazez! M-am îmbrăcat să mă ceară de nevastă. Aștept să mă ceară”, a spus Lidia Buble.

Citește continuarea aici!