Stiri

Cum va debuta sezonul 6 din Peaky Blinders

 Cum va debuta sezonul 6 din Peaky Blinders
Cum va debuta sezonul 6 din Peaky Blinders
Seezonul 6 din Peaky Blinders este un tribut pentru Helen McCrory, care a murit în mod tragic anul trecut.

Marea actriță engleză Helen McCrory a murit în mod tragic anul trecut, la vârsta de 52 de ani. McCrory a fost iubită de fanii filmului pentru munca ei în Regina, Hugo și franciza Harry Potter, dar a obținut unul dintre cele mai bune roluri ale carierei sale pe serialul criminal din perioada BBC Peaky Blinders. Personajul lui McCrory, Polly Gray, este mătușa dominatoare a lui Thomas Shelby (Cillian Murphy). În mijlocul certurilor și disputelor familiei Shelby, Polly apare adesea ca vocea rațiunii.

Asta nu însemna că era mai puțin nemiloasă.

Citeste si: Oficialii Netflix au anunţat o serie de șase podcasturi despre culisele realizării filmului „Don't Look Up” (Nu priviți în sus), regizat de Adam McKay

Sezonul 5 lăsase personajele într-o poziție vulnerabilă; după ce nu a reușit să asasineze liderul Uniunii Britanice a Fasciștilor Sir Oswald Mosley (Sam Claflin), Tommy este forțat să facă câteva alianțe neobișnuite.

Tommy, fără tragere de inimă, face un aranjament cu gangsterul evreu Alfie Solomons (Tom Hardy), fostul său rival. De asemenea, trebuie să-și mențină relația publică cu mișcarea nazistă. Acest lucru atrage furia fraților săi, Arthur (Paul Anderson) și Ada (Sophie Rundle), precum și a lui Polly însăși.
 Cum va debuta sezonul 6 din Peaky Blinders
Cum va debuta sezonul 6 din Peaky Blinders

Citeste si: Au fost lansate primele imagini din noul sezon „Bridgerton”

Premiera sezonului 6 Peaky Blinders 

Era clar că Polly era unul dintre cele mai influente personaje din serial. Fiul lui Polly, Michael (Finn Cole), s-a rupt de familie și intenționează să-l omoare pe Tommy. Deși Knight s-a gândit să explice absența lui Polly punând personajul să meargă într-o aventură în afara ecranului în America, și-a dat seama că „nu s-ar simți bine” ca Polly să nu ia în considerare concluzia show-ului. A decis să omoare personajul lui McCrory. Moartea ei este dezvăluită în primele momente ale episodului de premieră al sezonului 6 „Ziua Neagră”.

sezonul final a încorporat cu grație tragedia reală, permițând personajelor să reflecteze asupra impactului lui Polly. Aceasta servește ca o modalitate excelentă de a privi înapoi la cât de integrală a fost Polly în acest serial. Influența lui Polly va fi și mai clară atunci când ea nu mai este acolo pentru a ghida deciziile familiei ei.