Stiri mondene

Cum se simte graviduța Theo Rose în primul trimestru al sarcinii: „Am fost pe perfuzii”

Cum se simte graviduța Theo Rose în primul trimestru al sarcinii: „Am fost pe perfuzii”
Theo Rose  [Sursa foto: Instagram]
Theo Rose a făcut dezvăluiri despre sarcină. Artista le-a spus fanilor ce probleme a întâmpinat până acum.

Theo Rose trece prin cea mai frumoasă perioadă din viață. Artista se bucură din plin de rezultatele muncii sale pe plan profesional, iar personal, are o relație cu Anghel Damian și este însărcinată. Vedeta nu a dat foarte multe detalii despre sarcina sa sau despre decizia pe care a luat-o alături de Anghel Damian de a aduce pe lume un copil.

Citește și: Theo Rose, întâlnire surprinzătoare cu un fan: „Sunt oameni care au nevoie de atât de puțin ca să fie fericiți”

Theo Rose, primele declarații despre provocările de graviduță

Cu toate că este însărcinată, Theo Rose nu a renunțat la filmările pentru serialul „Clanul” și nici la concerte, dar asta nu înseamnă că nu duce lipsă de probleme. Artista le-a dezvăluit fanilor ei în mediul online că săptămâna trecută a fost foarte grea pentru ea, bebelușul dându-i de furcă.

Cum se simte graviduța Theo Rose în primul trimestru al sarcinii: „Am fost pe perfuzii”
 Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

„Bună ziua! După o săptămână, nu vreți să știți de care. Mi-a fost rău rău. Am avut grețuri, am fost pe perfuzii, amărâtă. După o săptămână am reușit să mă pun pe picioare. Am auzit că au mai trecut și altele prin așa ceva și că nu se moare, e normal și sper să nu-mi mai revină stările alea, sper să se fi terminat perioada cea mai grea și să înceapă să-mi fie bine și să pot să mănânc și eu ca oamenii. Asta mă interesează, că foame îmi e, dar îmi e și greață în același timp. Hai să nu mai cobesc, mă simt foarte bine”, a declarat Theo Rose în urmă cu puțin timp. 

Theo Rose va deveni mamă anul viitor, însă nici ea și nici Anghel Damian nu au oferit foarte multe detalii despre relația lor și mai ales, dacă au de gând să meargă în fața altarului. În cadrul unui podcast, Theo Rose a zis mai în glumă, mai în serios, că are planuri serioase alături de iubitul ei, însă a preferat să păstreze o oarecare discreție. Nici părinții artistei nu știu dacă cei doi au planuri serioase de viitor sau nu.

părinții lui Theo Rose
părinții lui Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

„Nu am discutat cu ei despre nuntă, pentru că este strict problema lor. Noi, ca părinți, trebuie să avem mintea deschisă, să gândim deschis, nu mai trăim vremurile care erau acum o sută de ani. S-au schimbat lucrurile, au evoluat, s-au modernizat! Important este ca ei să fie bine. În rest, totul se face în timp și cu calm. Dacă este să fie nuntă bine, dacă nu, asta este, ce e dat de la Dumnezeu o să se întâmple”,  a spus Nina Diaconu.