Stiri mondene

Cum s-au cunoscut Paula Seling și fostul ei soț, Radu Bucura?

Cum s-au cunoscut Paula Seling și fostul ei soț, Radu Bucura?
Paula Seling și Radu Bucura [Sursa foto: Facebook/wowbiz/cancan]
Paula Seling și soțul ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă după 17 ani de căsnicie, cei doi au decis să se despartă

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și a ajuns în atenția publicului după ce au apărut zvonuri cum că ea și soțul ei, Radu Bucura au divorțat în secret. Cei doi formau unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondenă, iar vestea a surprins fanii artistei. Chiar dacă nici cântăreața, nici soțul ei nu au confirmat separarea, Radu Bucura a declarat că nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei Seling.

Citeste si: „La 18 ani am făcut autostopul pentru el” Dezvăluiri picante de la începutul relației dintre Paula Seling și Radu Bucura

Cum s-au cunoscut Paula Seling și fostul ei soț, Radu Bucura?
Paula Seling[Sursa foto: Facebook]

Cum s-au cunoscut Paula Seling și fostul soț, Radu Bucura? 

Paula Seling și Radu Bucura s-au căsătorit în anul 2005, iar după 17 ani petrecuți împreună au decis să meargă pe drumuri separate. Deși cântăreața a păstrat discreția cu privire la căsnicia ei, de-a lungul timpului a mai oferit detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește.

Citeste si: Paula Seling și soțul ei au divorțat în secret, după o căsnicie de 17 ani! Vestea a fost confirmată de noul manager al artistei: „Da, este adevărat”

Cum s-au cunoscut Paula Seling și fostul ei soț, Radu Bucura?
Paula Seling și Radu Bucura [Sursa foto: libertatea]

Paula Seling și soțul ei s-au cunoscut în adolescență, pe vremea când artista avea doar 16 ani, și s-au îndrăgostit repede. La scurt timp, cei doi au decis să facă pasul cel mare și s-au căsătorit.

„Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, a povestit Paula Seling.

În trecut, Paula Seling  a susținut că ea și soțul ei au fost predestinați, dar, deși s-au iubit foarte mult, au apărut și tensiuni în relația lor. Potrivit apropiaților cei doi nu se mai înțelegeau deloc în ultima perioadă și au decis să se despartă.

Cum s-au cunoscut Paula Seling și fostul ei soț, Radu Bucura?
Paula Seling și Radu Bucura[Sursa foto: Libertatea]

„Toate lucrurile pe lume se întâmplă cu un scop. Cu siguranţă că, undeva, acolo Sus, cineva a trasat liniile schiţei întâlnirii noastre. De altfel, toate lucrurile din tinereţea noastră au dus spre asta”, a mai mărturisit artista.

Citeste si: Paula Seling arată fenomenal și la 43 de ani! Ce face vedeta pentru a-și menține silueta: „Sănătatea mea a avut de câștigat”

Paula Seling a povestit în trecut despre momentele grele din căsnica ei cu Radu Bucura. În ciuda tuturor conflictelor, cei doi au reușit mereu să se înțelegă, iar soțul i-a fost Paulei cel mai mare susținător de-a lungul timpului.

„Nu ştiu dacă e greu, până acum a fost firesc şi am considerat că simţim greutăţile pe care orice om le parcurge în devenirea sa personală şi de cuplu. Momente dificile sunt în existenţa tuturor, sunt convinsă că nu este doar meritul nostru că suntem împreună după atâţia ani şi mă rog ca Dumnezeu să ne dea puterea să ne înţelegem mereu unul pe celălalt”, a spus Paula Seling.

Cine este Radu Bucura, fostul soț al Paulei Seling?

Radu Bucura și-a făcut debutul în muzică în 1995, activând ca toboșar în trupa „Celest”, alături de Horațiu Bodocan și Adrian Țeposu. Trupa a luat naștere în orașul său natal, Brașov, însă Radu a activat ulterior și în trupa Danei Nălbaru.

Citeste si: „Am trecut prin coșmar” Paula Seling a vorbit despre un episod greu din viața sa, care s-a petrecut recent: „Nu mi-a venit să cred că mi se poate întâmpla așa ceva”

Cum s-au cunoscut Paula Seling și fostul ei soț, Radu Bucura?
Paula Seling și Radu Bucura [Sursa foto: click]

Radu Bucura a devenit managerul Paulei Seling după ce s-au căsătorit în 2005 și a fost toboșar în trupa ei. De-a lungul celor 17 ani de căsnicie, Radu Bucura s-a implicat direct în cariera soției sale, alături de care a deschis și o casă de producție, „Unicorn Records”, avându-l ca partener și pe fratele artistei. Deși a produs câteva proiecte importante, nu se știe dacă va face parte în continuare din casa de producție. În prezent, el a confirmat că nu mai este managerul Paulei Seling, iar Cristian Stan este cel care se va ocupa de activitatea profesională a artistei.