Stiri mondene

Cum s-a simțit Smiley când și-a văzut fetița la ecograf: „Trebuia să filmez, dar am uitat”

Cum s-a simțit Smiley când și-a văzut fetița la ecograf: „Trebuia să filmez, dar am uitat”
Smiley este vizibil mai emoționat de când a aflat marea veste că va deveni tătic de fată. El a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre el și fetița sa.

Gina Pistol și Smiley vor fi părinți! Cei doi îndrăgostiți au dat vestea ceva mai târziu, după ce s-au asigurat că absolut totul este în regulă. Smiley a explicat că a hotărât să vorbească despre minunea din viața lui și a Ginei după ce ziarele tabloid au început să vuiască la vestea că Gina este însărcinată. 

„Am fost forțați de împrejurări pentru că se scriau foarte multe lucruri în presă și cumva foarte alandala așa și am zis că trebuie să facem o filmare amândoi în care să povestim de ce a durat atât de mult să facem chestia asta. De ce nu vorbim atât de mult despre relația noastră și cred că am lămurit destul de mulți oameni prin ceea ce am vorbit de pe filmulețul de pe Youtube”, a declarat Smiley despre vlog-ul de pe Youtube în care el și Gina au dat marea veste. 

Smiley, emoționat peste măsură la prima ecografie a fetiței sale 

Smiley a povestit în cadrul unei emisiuni care au fost primele reacții ale sale în momentul în care și-a văzut pentru prima dată la ecograf. 

„Eram pregătit să filmez, dar am uitat să filmez, am uitat să fac tot. Nu mi-e teamă de absolut nimic. Aștept să văd ce se întâmplă, sunt convins că voi trăi ceva nou și sunt entuziasmat să primesc ce se va întâmpla în viitor, să primesc această fetiță cu brațele deschise și să văd ce se întâmplă”, a declarat Smiley.

În ceea ce privește numele fetiței care va veni pe lume, Smiley a recunoscut că el și Gina se mai gândesc din când în când la numele pe care îl va avea bebelușul, dar fără a face „niște ședințe oficiale”, așa cum a spus chiar artistul.

„Până acum numai nume la mișto”, a mai adăugat Smiley, făcând aluzie la gluma Ginei Pistol cu „Regina” care se potrivește cu numele „Maria”.

„Toți așteaptă cu sufletul la gură, toți sunt entuziasmați, la mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost până acum doar băieți, mama e foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie”, a spus Smiley.

Smiley, primele declarații după ce piesa „Ne vedem noi” a ajuns pe locul 3 în trendingul românesc

„Suntem foarte bucuroși că toată lumea a reacționat pozitiv. Suntem bucuroși deși nu prea ne sincronizăm să mergem să promovăm piesa asta peste tot, ne bucură că pe digital funcționează foarte bine”, a declarat Smiley despre piesa „Ne vedem noi” realizată în colaborare cu Delia.