Cum pregătește mama Geta pastrama de berbecuț fragedă și aromată și cu cât o vinde? A scumpit-o cu 20 de lei: „Avem comenzi foarte multe. E un proces lung”

Cu cât vine mama Geta pastrama de berbecuț?

Mama Geta a scumpit pastrama de berbecuț. Cât costă acum? 

Mama Geta a dezvăluit secretul pentru ca pastrama de berbecuț să iasă fragedă și aromată. Iată cu cât o vinde în ciuda criticilor din mediul online.

Mama Geta a ajuns din nou în centrul atenției după ce a fost aspru criticată în mediul online pentru faptul că pastrama de berbecuț pe care o pregătește este prea scumpă. Având în vedere că familia ei este celebră și produsele pe care le vinde sunt bio și de înaltă calitate, prețurile le depășesc cu mult pe cele din piețe. Recent, mama lui Culiță Sterp a dezvăluit secretul pentru ca pastrama să iasă fragedă și aromată. De asemenea, ea a mai anunțat că în ciuda gurilor rele va crește prețul cu 20 de ei. Iată declarațiile ei.

Citește și: Alina, primele DECLARAȚII după eliminarea din „Casa Iubirii”: „Am realizat că Robert nu era ceea ce părea” Fosta concurentă, dezamăgită de jocurile toxice ale colegului ei: „Mi s-a părut că îi plăcea foarte mult situația în care se afla”

Cum face mama Geta pastrama de berbecuț și cu cât o vinde?

Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, Getuța Sterp a explicat că pastrama de berbecuț se scumpește cu 20 de lei, ceea ce înseamnă că va costa 90 de lei. Sora lui Culiță spune că prețul este justificat, având în vedere câtă muncă implică creșterea animalelor și pregătirea unor produse de calitate.

„Avem comenzi foarte multe. E un proces lung. Pentru că am văzut că sunt câțiva pe aici care m-au luat la rost că vând pastrama cu 70 de lei kilogramul, o să o vindeam cu 90 de lei kilogramul. Este de lucru… să crești animalele, să prepari pastrama”, a afirmat în mediul online Getuța, sora lui Iancu și Culiță Sterp.

De asemenea, mama Geta a dezvăluit care este secretul ei pentru ca pastrama de berbecuț să iasă fragedă și aromată.

„Carnea este lăsată trei zile la macerat, pentru a se frăgezi temeinic, după care este unsă cu un amestec de condimente, cu usturoi mult, cimbru, boia dulce și sare!”, a spus mama Geta.

Citește și: A trecut aproape un an de la moartea fulgerătoare a Andreei Cuciuc! Adriana Ochișanu, mesaj plin de durere pentru tânăra artistă: „Suflet neprihănit și bun, copilă iubită, înțeleaptă, talentată”

Iancu Sterp: „Nu o găsiți la orice colț, mai ales cum o facem noi”

Iancu Sterp susține că pastrama de berbecuț precum cea pe care o pregătește familia lui este o delicatesă și nu se găsește oriunde. „Eu vreau să vă spun că, pentru mine, pastrama este o trufanda. O delicatesă pe care nu o găsiți la orice colț, mai ales făcută cum o facem noi, din oile crescute 100% bio, care merg pe câmp, mănâncă porumb, beau apă de la râu. Oi crescute natural, carne 100% bio, cu usturoi bio… așa ceva chiar nu găsiți oriunde”, a afirmat fratele lui Culiță Sterp.

Potrivit libertatea.ro, pastrama de berbecuț se vinde în Piața Obor din București cu prețuri cuprinse între 26 și 28 de lei kilogramul, din piept și ceafă fragedă, și cu 30-45 de lei kilogramul, din pulpă și mușchi fără piele.